Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti nem gondolnátok ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem gondolnátok ezek után azt, hogy megcsal a férjetek?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok. Pár hónapja a semmiből előkerült a 20 éves unkahúga. Eleinte nem volt vele semmi gondom, de egyre jobban elkezdett a férjemen lógni.Már mindenhova Ő hordja kocsival, segít neki fizetni az albérletét, stb.Miatta hazudozik össze-vissza nekem. Karácsony előtt nekem előadta, hogy be kell mennie éjszakára dolgozni, közben pedig bulizni ment az unokahúgával meg neki a legjobb barátnőjével.

Tegnap pedig szólt, hogy holnap (azaz ma) az egyik barátja szülinapját tartják ezért nem alszik itthon. Tudtam, hogy ez is kamu, de nem szóltam neki semmit.

Most ebéd után leültünk a gyerekekkel filmezni, de ő végig a telefonját nyomkodta.Mikor vége lett a filmnek mondtam, hogy mutassa meg kivel beszél.Megpróbált lerázni, de utána sikerült annyit meglátnom, hogy az unokahúga annyit írt, hogy "7re gyere értünk addigra megkeressük xy(a barátnője) fürdőruháját".

Felkapta ez után a kulcsát és elviharzott itthonról minden magyarázat nélkül. Ti nem arra gondolnátok, hogy megcsal az unokahúga barátnőjével?

A lány 20 éves sincs! A férjem pedig már 38.Nem tudom kinézni ezt belőle, de akkor miért hazudozik?

Most azon gondolkozom, hogy megfogom a két gyerekünket és itt hagyom! Legalább is amíg nem add normális magyarázatot, hogy miért hazudott megint.

2015. jan. 17. 16:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem az egyetlen dolog, amit tehetsz, az tényleg az, amit írtál. Kérd számon, és hacsak nem sikerül meggyőznie téged arról, hogy változtat, hagyd el. Szerintem második tinikorát éli, hogy ebbe belefér-e a megcsalás neki, nem tudom, de ezt általában nem is szokták mások orrára kötni. A hazudozása és kicsapongásai viszont kiábrándítóak és visszataszítóak. Én nem érezném férfinak azt, aki hazudozik, hogy lelépjen a felesége és gyerekei mellett bikiniket bámulni éjszaka. Ha csupán fürdőzni, bulizni vágyna, azt megtehetné veled, és nem kellene hazudoznia. Nyilvánvalóan olyan dolgokat titkol előled, ami a saját értékrendje szerint sem fér bele a házasságba (hiszen akkor nem titkolná, hanem csak kiakadna azon, hogy mi bajod van vele). Ha elfogadható magyarázata lenne a dolgokra, akkor már előadta volna. Ha szembesülsz a valós tetteivel és indítékaival, szerintem csak még inkább megerősít benne, hogy nincs helyetek egymás mellett.
2015. jan. 17. 17:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha ma akkor nem alszik otthon én átmehetnék?
2015. jan. 17. 17:57
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Én nem adnám meg neki a lehetőséget arra, hogy hülyének nézzen. Szerintem mire hazaért tedd ki a cuccait 2 bőröndbe az ajtó elé, kulcsok belülről a zárban, és mehet oda ahol eddig volt.
2015. jan. 17. 18:02
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem gondolnám, hogy megcsal, hanem biztos lennék benne. Sajnos.
2015. jan. 17. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Biztos hogy megcsal. Aki ennyire sunnyog, nem véletlenül teszi. Úgy hagynám ott mint a huzat. Mi az, hogy suttyomban lelevelezi más nővel hogy találkoznak, aztán szó nélkül elrohan?! Engem akkor látna utoljára. Nyilván nem tilos ellentétes neműekkel egy helyen tartózkodni, de ILYET azért sosem tennénk a férjemmel. Most is lesz egy ottalvós céges rendezvény, de nélkülem hallani sem akart róla hogy elmenjen. Pedig mondtam neki hogy nem kötelező vinnie ha egyedül jobb lenne. Más nőkkel pedig sosem menne sehová külön és ez így normális. Ne hagyd magad megtéveszteni.
2015. jan. 17. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
8 - as, attól a felhasználótól én is kaptam egy értelmezhetetlen privit, de akkor még nem írtam ehhez a kérdéshez.
2015. jan. 17. 19:17
 17/20 anonim ***** válasza:
39%

10-es: kapuzárási pánik nem létezik. Csak egy újabb áltudományos indok, amivel alá lehet támasztani a férfiak félrek.úrását. "Értsd meg drágám, én nem akartalak megcsalni, de most értem abba a korba, hogy kapuzárási pánikom van! Nem tehetek róla, tudod a biológia, meg a hormonok, meg a..."

Egyébként tutira megcsal. Higgy nekem, sok ilyen esetet láttam már. :(

2015. jan. 17. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:
A legdurvabb pedig az, hogy az unokahug asszisztál a megcsalashoz... Mégiscsak csaladtag.. Még egy kérdés, a sógorod /sogornod mit szól ehhez, hogy férjed az ő 20 éves lányukkal bulizik? Nekik ez nem furcsa? Dolgozol? Meg tudnál élni egyedül? Különben, ha megcsal, ha nem, nekem már a gyerekeitek elhanyagolasa, meg a havi 2-3 buli elég lenne. Különben mivel indokolja, hogy téged nem visz bulizni? A gyerekeitek elég nagyok már, nem az van, hogy éjjel szoptatsz...
2015. jan. 18. 00:51
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Úgy mellesleg szoktatok a férjeddel kettesben kimozdulni, szórakozni, csavarogni(nem havonta)? Rendben van a szexuális élet? Akkor szoktam ilyen második bulikorszakot élő esetekkel találkozni, amikor a feleség teljesen átállította magát anya üzemmódba és az ágyban és azon kívül is csak a rutinra hajlandó, arra is ritkán.
2015. jan. 18. 07:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett végül??
2015. jan. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!