Mit gondolnátok ha a férjetek ilyen gyerekesen viselkedne?
ne haragudj, de nem tudtok annyi rudit vasarolni, hogy mindenkinek jusson a csaladban? Tenyleg nem egy draga dolog, ha szereti a ferjed, akkor 2 csomag helyett 5-ot vegyetek, es annyit ehet mind a gyerek mind az apuka, ammenyit csak akar, soooot meg az anyukanak is jut...es mindenkinek lesz turorudija, es boldog.
Amugy az, h titokban eszi a kutyahaz mogott tenyleg eleg infantilis....meg ha sutyiban inna, de hogy TURORUDIT eszik titokban ?! hahahh omfg :D
Jesszumpepinnekem pont ilyen az apukam:-))))Tok mindegy h Anyu mennyit csokit vett, ejjel haromkor siman kilopozott es megette a konyhaban, tovabbi jo szokasa volt, h a kakao-t nem itta hanem kanalazta es az ures dobozt visszatette, mindig vett csokikat maganak es ugye a papirjait a kocsiban hagyta amit mi gyerekkent mindig megtalaltunk es emlekszem, volt h egy oras utat vegigzokott a tesom csak azert mert nekunk nem vett:-))
Aztan mindig kaptunk csokikat, kekszeket a nagyszuloktol azokat is megette, szimplan: mindent megevett. Ezt gyerekkent ugy eltuk meg h "gonosz es utal minket" viszont felnott fejjel mar tudjuk, h nagyon szeret minket csak nagyon onzo, de ilyennek szeretjuk:-)))
A mai napig ugy nezunk ra mint ha egy nagyobbik batyank lenne es akarhanyszor talizunk vele mindig veszunk neki egy kupac csokit:-)))Hozzateszem, tok mindegy h beallitok egy kilo csokival akkor se kinal meg belole senkit:-)))))))
Egyebkent a vilag legjobb apukaja, imadom, de megmaradt gyereknek:-))))
A ferjednek vegyel tobb csokit, konkretan legyen kulon bejaratu csokija es mondd meg neki, h a gyerekeket ne dezsmalja:-)))
Felnott fejjel visszanezve ez szerintem vicces es aranyos, de gyerekkent egyaltalan nem lattam annak:-))
Ez annyira vicces, hogy nem igaz :D
Én is szoktam ilyeneket, de azért ennyire nem bújok el :D
"kutyaház mellé elvoltak dobva a papírok" DOBVA...
Ez csak engem akaszt ki? Ezért szedném le a fejét, az biztos.
Az én párom is végtelen mennyiségű rudit meg tud enni, de ő kínálja a gyerekeinket is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!