Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Ti mit gondolnatok,...

Szulok! Ti mit gondolnatok, ha a lanyotok egyetemi napjai alatt mindig panaszkodna, hogy beteg/nem erzni jol magat es nem tudott orara menni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem érdekli az amit csinál. Ezt minden szülő észreveszi
2014. márc. 30. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ha egyetemre jár, már van annyi sütnivalója a lányodnak, hogy eldöntse, mikor megy be és mikor nem. Ha meg nincs meg a mérlegelési képessége, akkor meg vessen magára.

Én is el vagyok fáradva, szünet nélkül megy az egész, mellette még dolgozom is, szóval néha rettentően jól esik nem felkelni, hanem csak ellenni és nem bemenni.

2014. márc. 30. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha 3 szemináriumra vagy gyakorlatra nem megy akkor úgyis megoldódik és jövőre már nem kell folytatni.
2014. márc. 30. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Egyetem befejezve és mehet dolgozni. Ott majd kevésbé fogják díjazni, ha túl sokat "nem érzi jól magát".
2014. márc. 30. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Vilageleteben szorgalmas volt, kozepiskolaban osszesen 3 nap hianyzasa volt, az is betegseg miatt.

Mostanaban volt, hogy azt mondta, hogy faj a hasa, a dereka...

2014. márc. 30. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Mert nehezebb az egyetem és nem akkora buli mint gondolta.
2014. márc. 30. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
36%
Terhes.
2014. márc. 30. 20:47
 8/10 anonim ***** válasza:

erről miért nem vele beszélgetsz???

egyébként, valószínűleg nem szereti...

2014. márc. 30. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Beszélj vele az egyetemről, váltson szakot ha nem tetszik neki, ne kínlódjon.
2014. márc. 30. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy fáj a hasa, annyi idegeskedéstől, a háta meg a sok görnyedéstől. Én is jó tanuló voltam gimiben, de össze sem lehet hasonlítani azt az energiát, amit egyetemen be kell fektetni azzal amit gimiben.

Még csak véletlenül se gondoljatok arra, hogy kikészíti az egyetem, biztos utálja.

Én imádom a sulim, és totál megértem a lányodat, csak én nem panaszkodom anyának, mert elég sokat áldoznak fel értem apával, nem akarom, hogy azt lássák, még rosszul is érzem magam.

Támogasd, biztasd, hogy bele fog jönni, járjon el néha barátaival, ne görcsöljön rá.

2014. márc. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!