Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek/gondolnátok, ha...

Mit tennétek/gondolnátok, ha ezek derülnének ki a 17-18 éves lányotokról?

Figyelt kérdés

-Viszonya van egy nála idősebb, tehetős férfivel.

-Rendszeresen cigizik.

-Csókolózott a nővére vőlegényével.

-Rendszeresen (3-4 naponta) kiszökik otthonról esténként, éjszakánként.

A lány amúgy kitűnő tanuló, mindenki visszafogott, csendes lánynak hiszi.

2014. aug. 26. 14:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%

a kiszökés eddig nem tűnt fel?

am. két nagy pofon aztán helyrerázódik

2014. aug. 26. 14:38
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
Azt gondolom hogy a legkevesbe sem erdekelne hanyas tanulo megprobalnak rajonni hogy lett egy budos k, es orvoshoz mennek mert ha nem erzem a cigiszagot rajta.
2014. aug. 26. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
99%
Azt, hogy valahol nagyon félreneveltem és megpróbálnék kicsit közeledni felé, ha már eddig nem sikerült.
2014. aug. 26. 14:40
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

Azt gondolnám, hogy elrontottam a nevelését, és azt, hogy valamiért önbizalomhiánya van, illetve súlyos önértékelési problémái.

Tenni pedig azt tenném, hogy szépen elcipelném pszichológushoz, hátha szakember tud segíteni rajta, ha már én így elbaltáztam a dolgokat.

2014. aug. 26. 14:45
 5/18 anonim ***** válasza:
25%

mennyivel idosebb? ha esetleg 10 evvel vagy tobb akkor azt gondolnam hogy apakomplexus.. es tehetos? lehet hogy szegenyek es o pedig szeretne szepen oltozni..

cigi: baratok vettek ra,vagy ideges ( van oka ra?!..)

csok: hat nem csak a lany a hibas.. a volegeny is vissza csokolt ( csokoloztak mint irtad..) szoval a volegeny is egy darab kaki.........

kiszokes: miert nem keredzkedik el? esetleg nem engedik??

Amugy: eloszor beszelgetes,nem hat,meg 1x... aztan egy pofon es eszhez ter.. ( bar nem vagyok a veres hive..)

2014. aug. 26. 14:49
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
ti, ha vanank szokásaitok, vagy lelki sebeitek, fájdalmaitok, amiktől tesztek bizonyos dolgokat, akkor ha egy pofont kapnátok, mit éreznétek?? meggóygulnátok?
2014. aug. 26. 14:54
 7/18 Andizsuzsi ***** válasza:
84%

"Viszonya van egy nála idősebb, tehetős férfivel."

Ebben a korban a legtöbb lánynak "viszonya" van, jó esetben nála idősebbel

Rendszeresen cigizik - nagyon rossz szokás, de nem kirívó ebben a korban

-Csókolózott a nővére vőlegényével - ez már neccesebb, de kettőn áll a vásár. A nővér sem biztos, hogy jól választott.

Rendszeresen (3-4 naponta) kiszökik otthonról esténként, éjszakánként. - Na itt elgondolkodnék, hogy egy 18 éves lánynak miért kell titkolnia, hogy kapcsolata van a szülei előtt.

2014. aug. 26. 14:55
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon szomorú lennék, hogy ennyire keveset tudok a lányomról, és ennyire nem bízik bennem, hogy ezeket elmondja, és tőlem kérjen engedélyt, hogy elmehessen otthonról. Először magamba néznék, hogy mit ronthattam el, hogy nem lehet velem beszélni, utána vele ülnék le. Igyekeznék, hogy egyik miatt se toljam le, és elkezdeném kiépíteni a bizalmat közöttünk.
2014. aug. 26. 15:06
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

- ha egy idosebb fickoval kavarna, az nem tetszene, de az o dolga ha elmult 18

- cigizes detto

- csok detto

- a kiszokest nem ertem, 18 evesen oda megy ahova akar.

18 eves felnott embert minek pofozni? Most 10 eves de eddig sem vertem meg soha, ezutan sem tervezem. Nincs annal szanalmasabb, mint amikor valaki egy gyereket ut.

2014. aug. 26. 15:09
 10/18 anonim ***** válasza:
26%
Szégyenkeznék.
2014. aug. 26. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!