Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek/gondolnátok, ha...

Mit tennétek/gondolnátok, ha ezek derülnének ki a 17-18 éves lányotokról?

Figyelt kérdés

-Viszonya van egy nála idősebb, tehetős férfivel.

-Rendszeresen cigizik.

-Csókolózott a nővére vőlegényével.

-Rendszeresen (3-4 naponta) kiszökik otthonról esténként, éjszakánként.

A lány amúgy kitűnő tanuló, mindenki visszafogott, csendes lánynak hiszi.

2014. aug. 26. 14:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen nagy különbség lenne a reakciómban attól függően, hogy 17 éves, vagy betöltötte a 18-at.
2014. aug. 26. 15:57
 12/18 anonim ***** válasza:
3%
Szerencsére nem az én lányom mert nem köszönné meg amit kapna,bár ő nem is lenne ilyen.
2014. aug. 26. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
44%

Előre leírom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy igazam van, de azok alapján, amiket írtál a lányodról, nekem egy ilyen kép alakult ki róla:

Mégis mennyivel idősebb? Ha egy-két-három, akár négy évvel is, azzal semmi baj. Feltéve, ha nem a pénzéért szereti. De akár olyan ember lehet belőle, amit semmilyen anya nem akarna.

[link]

És az is egy nagy hülyeség, hogy "18 éves, azt csinál, amit akar". Elvileg igen, csak annak nem biztos, hogy jó következményei lennének. Inkább ez a nagy igazság: "18 éves, azt hiszi, hogy legyőzhetetlen".

Mindenképpen bevállalós nagymenőnek akar látszani, és ezt azzal akarja elérni, hogy felháborító, vagy polgárpukkasztó dolgokat csinál. Ezek alapján egy butácska, (a butácska fogalmat ne keverjük a műveletlennel, és a rossz tanulóval) lánynak tűnik, aki azt hiszi, hogy menő fenegyereknek kell lennie ahhoz, hogy barátokat szerezzen, vagy hogy felfigyeljenek rá.

A másik variáció az, hogy valami eszméletlen befolyásolható a csaj.

Mond meg neki: "A CIGIZÉSTŐL NEM LESZEL MENŐBB". A cigizéstől egy ocsmány, krákogós, ráncos bőrű, büdös, rossz egészségű felnőtt leszel.

A cigizésről ennyit.

A csókról pedig: egyedül nem lehet csókolózni. Ahhoz két ember kell. Ez egy dolog. Lehet mondani, hogy a vőlegény hibája is, de nem ő a Te gyereked. Az számodra az a fontosabb, hogy a lányod hibája is. Ettől sem lesz menőbb, közöld vele ezt is.

A kiszökés pedig vagy amiatt van, hogy mondhassa a haverjainak, hogy "na, kiszöktem, jól kicsesztem a szüleimmel, mekkora troll vagyok, muhaha"

vagy

amiatt, hogy fél attól, hogy nem engeditek el.

Végezetül pedig mutasd meg neki szépen ezt az egész kérdést az összes hozzászólással együtt, hadd lássa, hogy senki nem fogja őt jobban megbecsülni, ha nagymenőt játszik.

Ja, és azt is megmondhatod neki, hogy csókoltatom, és hogy csak 16 éves vagyok.

2014. aug. 26. 17:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az én húgom csókolózott volna a vőlegényemmel 1. már nem lenne vőlegényem, 2. a húgomat kegyetlenül elverném.
2014. aug. 26. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
5%
Szégyellném magam miatta, és az gondolnám, hogy vmit nagyon elrontottam, ha egy kétszínű hazug r.ibancot neveltem fel.
2014. aug. 26. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
3%

Szomorú lennék....

Hiába kitűnő tanuló...ettől még egy retek. Milyen jellemre vall, aki a saját testvére vőlegényével csókolózik??

Hazudik, titkolózik... Pff.

Szánalmas kis takony. Ezt gondolnám a lányomról.

2014. aug. 26. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Ennyi idősen én is meg voltam vadulva, meg szerintem más is. A cigizéssel nem foglalkoznék, a kiszökés ellen úgy tennék, hogy nem zárnám be, a többiről meg megpróbálnék beszélgetni vele. De nem letolni, hanem kíváncsiságból. Nem mindegy. Amúgy én csak a tehetős pasi miatt aggódnék, mert valószínű, kihasználja a lányodat.
2014. aug. 26. 20:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Pedig a cigizéssel jobb lenne foglalkozni.
2014. aug. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!