Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok ekkor?
A férjem láttam hogy valakinek írt sms. Mondta hogy az exe szeretne beszélni vele. és megkérdezte tőlem, hogy nem baj-e hogyha telefonál. Ekkor azt mondtam neki hogy dehogy baj (tartjuk az exével a kapcsolatot) Ezután pár nappal ültünk a kocsiban, és mondta hogy írjak már valakinek sms a telojáról, mivel vezet és sürgős lenne. És amikor megnyitottam az üziket, láttam hogy nem is a nő akart vele beszélni, hanem a párom írta neki, hogy felhívhatlak? szivesen beszélnék veled. Amint említettem tartjuk vele a kapcsolatot, szóval nem akadtam volna ki rajta ha most beszélnek telefonon, de úgy adta elő a párom, mintha engedélyt kért volna, hogy a csaj akar vele beszélni, és hogy engem nem zavar-e, közbe meg a párom akart vele. Ti mit gondolnátok erről, miért így adja elő a sztorit? mikor tudja hogy sokszor én írok smst a telojáról, meghogy sose hisztiztem az exe miatt, mindent megbeszélünk...
Kérem normális válaszokat, csak véleményekre vagyok kíváncsi. Köszönöm
Engem zavarna, hogy füllentett, főleg, ha amúgy nyugodtan beszélhet vele amikor akar, tehát nem számít tabunak nálatok.
Rosszat sejtenék sajnos.
Gondolom egy nagydarab exnocske a lepontozo aki nos pasikra hajt....-.-
Igen, gyanus!!
Én nem érteném. Bármikor beszélhet bárkivel, akkor miért titkolózik, és miért adja úgy elő, mintha a másik akarna tőle valamit?
Ezt tuti megkérdezném tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!