Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja a párotok, hogy gyakoriztok?
Figyelt kérdés
Régóta használom az oldalt, mostanában válaszolgatok is. Azt tudja a párom, hogy szeretem ezt az oldalt, de nem mondtam neki , hogy regisztrálva vagyok. El kéne mondanom? Vagy ez nem számít titoknak?
Természetesen nem ismerkedésre használom, hanem próbálok segíteni az embereknek, meg jó időtöltés is ha nincs más dolgom.
2015. ápr. 2. 12:43
21/29 anonim válasza:
Volt, hogy a tabomon nézegettem az oldalt és válaszoltam is, akkor megkérdezte, hogy mit csinálok és mondtam neki, hogy fórumozok (nem volt kedvem részletezni). Nem mondott rá semmi különlegeset.
22/29 anonim válasza:
Tudja hiszen látja,mert egymás mellett vannak a gépeink:)
23/29 anonim válasza:
MI itt ismerkedtünk meg, úgyhogy még beszélgetni is szoktunk itt. De azt nem szoktam mondani neki, hogy pl mikor varom hogy írjon, kérdéseket olvasgatok, keresgélek. Nem titok, de valahogy nem jött ez szóba.
24/29 anonim válasza:
Tudja a férjem. Néha nézegeti mit írok miközben leírom, így is megtud legalább néha dolgokat rólam ,mit hogy gondolok. De ha így elítélne másokat egyéni szokások miatt nem sűrűn lenne a párom. Mondjuk én nagyon keményen veszem a primitívséget.
25/29 anonim válasza:
Tudja, de van köztünk egy megállapodás, hogy ő semmit nem akar tudni, amit itt olvasok, mert szerinte ez az oldal csak arról szól, hogy a férjek csalják az asszonyt, meg hogy ki mit gondol a gyerekek testi fenyítéséről...:D
26/29 anonim válasza:
Nekem a férjem és a kolléganőim is tudják. Ha valamit elcseszek, vagy nem tudok, szoktak is cukkolni, hogy kérdezz rá a gyakorin..
27/29 anonim válasza:
Érdekes, nálunk afféle vitaindító, vagy téma átbeszélő ez az oldal. Pl. egy érdekes kérdést ha látok, felolvasom neki, és megkérdem mi a véleménye, meg én is elmondom a sajátom... Legalább felvetődnek bizonyos kérdések, más problémáit olvasva.
Szerintem ezzel is csak előbbre tart a kapcsolatunk. Kösz GYIK.HU! :)
29/29 anonim válasza:
Tudja persze. Ő is szokott:) Anno ő mutatta meg ezt az oldalt. Én azt se tudtam, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!