Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok sem szereti, ha gyakoriztok? :D
Természetesen amikor együtt vagyunk,hanyagolom,de nem érti,egyátalán minek válaszolok kérdésekre,úgysem fogadja meg senki a tanácsokat,ilyenekkel érvel.
a ti pasitok/csajotok hogy áll ehhez a kérdéshez?
Nem zavarja. Néha mondja, hogy szabad a gép, mehetek trollkodni, de csak viccelődve, mert nem szoktam trollkodni. :)
Van, hogy felolvasok neki egy-két kérdést. Ami vicces, azt azért, hogy nevessünk, ami komoly, azt témafelvetésnek. De nem zavarja, hogy itt lógok.
Nekem van 1 fiú, akivel még járok, de alakulnak a dolgok. Itt ismertem meg, így mind a ketten gyakorizunk :D Témafelvetésnek mi is szoktuk. Vagy a vicces régi kérdéseinket megmutatjuk egymásnak :DD
Szerintem nem baj, mindenki mást csinál a gépén, mi ezzel is töltjük az időnket, nem mással. Monsjuk mondom neki néha, hogy nem kéne ennyit, mert a sok idióta kérdés, elviszi az agyát, és nem feltétlen az a valóság am i itt van..! (főleg ebben a kategóriában van néhány érdekes ember :D) 19/l
Konkrétan ezt: Már megint azt a sz@r oldalt nézed?
Amúgy ki szoktam kérdezni egy-egy kérdésről, hogy mi a véleménye és akkor kifejti.
És hát a vicces kérdéseken nevetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!