Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tett bármi olyat a párotok amiért nem vagytok képesek megbízni benne? Mi volt az az ok? Azóta újra tudtok bízni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 14:04
1/3 anonim válasza:
Igen. Megszületett. Nem fogok újra bízni, inkább egyedül megszáradok minthogy még egy ribanc majmot csináljon belőlem.
2/3 anonim válasza:
Igen,megcsalt. Megbocsájtottam neki mert nagyon szeretem. De azt letisztáztuk hogy ha még egyszer előfordul akkor vége akármennyire is szeretem. Nem lehet már teljesen megbízni senkiben akiben már csalódtál. Tök jól elvagyunk azóta de ha látom azt a lányt akkor eszembe jut és akkor persze hogy rossz. Az idő mindent megold,mondják a nagyok,de ez hülyeség. Kiforrja magát minden,nem szabad elsietni semmit.
3/3 anonim válasza:
soha senkiben nem tudtam bízni, benne sem tudok, okkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!