Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem már a bizalmam a barátom felől, és értetlenkedik h miért nem tudok megbízni benne. Hogy magyarázam meg neki?
több mint 1 éve együtt vagyunk és szeptemberben a sok veszekedés miatt szakítottunk..közben rájöttem hogy hazudott is pl: egyik nap h azért nem találkozunk mert megy aludni.. de láttam h motorral a haverjait követi..este rákérdeztem h miért arra ment és tuti h velük volt,de letagadta h ő igenis hazament..még aznap este szakítottunk,és a rávaló nap megtudtam h mégis a haverjaival volt és szólt az egyiknek hogyha kérdeném akkor "ő nincs velük"..
ezvolt az egyik,a másik pedig h "mennek x helyre" és elment tőlem előbb,közbe mégse oda ment hanem kiment a haverjaival
Aztán összejöttünk most minden jó,de még mindig nemtudok hinni neki és bízni benne pedig akarok:(
valami ötlet és tanács nekem ill. neki?
az akkor volt.ha új lapot kezdtetek akkor oké.
de ha észreveszed rajta hogy valami nem oké akkor igenis beszélj vele!
de ne veszekedjetek...csak tök nyugodtan.ha pedig felkapja a vizet akkor igenis van valami a háttérben.hiszen egy szimpla veszekedésbe még senki nem halt bele.és csak azok szokták túlreagálni akiknek valami titkuk van.
a bizalom a legfontosabb!ha ez nincs meg akkor nem sok jövőt jósolnak egy ilyen kapcsolatnak...és ne haragudj de muszáj volt ezt leírnom!
legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!