Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja a párotok, hogy gyakoriztok?
Régóta használom az oldalt, mostanában válaszolgatok is. Azt tudja a párom, hogy szeretem ezt az oldalt, de nem mondtam neki , hogy regisztrálva vagyok. El kéne mondanom? Vagy ez nem számít titoknak?
Természetesen nem ismerkedésre használom, hanem próbálok segíteni az embereknek, meg jó időtöltés is ha nincs más dolgom.
hát igen, de nekem még mindig izgalmasabb ez mint a facebook pl.
köszi a válaszokat
hát régebben még az exemnél írtam ki kérdést vele kapcsolatban, meg utána ismerkedtem is itt.
de azt a fiókom már régen töröltettem!!
Tudja. Sokszor beleolvas a kerdesekbe. Jot nevet rajtuk.
Meggondolnam, hogy tovabbra is a parom maradna, ha ilyen paraszt modon, "ide csak a benak jarnak" szoveggel jonne elo.
A F.B.-ejere is a benak jarnak?
A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/17 Időpont ma 13:00 Privát üzenet Szerinted a válasz hasznos.
én nem pontoztam le senkit.. amúgy lehet pont erről beszélt, mert el kell ismerni hogy van jó pár sérült ember aki csak kötözködni jár fel. de én is úgy gondolom hogy a nagy hányad normális ember, aki nem tudja mással megbeszélni a problémáit, vagy csak tanácsokat szeret adni
Nem is rád gondoltam :)
Hát vannak akik csak azért vannak itt, hogy kötekedjenek és lepontozgassanak mindenkit.
Tudja :) nap mint nap olvasom fel neki a viccesebb kérdéseket és együtt nevetünk rajtuk. Sokszor van, hogy valamilyen témáról tudok valamit, ami amúgy nem alapvető tudás, és mindig megkérdezi, hogy honnan tudom. Mondom, honnan tudnám? Gyakori.
Viszont nekem is vannak ismerőseim, akik szerint itt csak idióták vannak és én is idióta vagyok, hogy feljárok.
Ilyenkor mindig felhozok nekik egy példát ami velük kapcsolatos, pl hogy nem lenne diákigazolványa, ha nem tudtam volna neki elmondani, hogy mit, hogyan intézzen. (Amit szintén innen tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!