Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok ki, hogy a férjetek/párotok külföldön dolgozik?
Férjem jővő héten megy ki Németországba dolgozni, s itthon maradok a 4 éves fiammal.
Egyszerüen kikészültem idegileg, egyedül maradok, plusz levelezőn tanulok s semmi segítségem nincs. Foggalmam sincs hogy oldom, meg nah meg soha nem voltunk külön, mindent együtt csinálunk, s most havonta 4 napot lesz csak itthon....
Hogy csináljátok?
Tanácsot kérhetek?
Az első hónap után már könnyebb lesz. Nagyon jó lesz viszont látni! :) Bennem ez tartja a lelket.
Már csak 1 vagy két hét és találkozunk. :)
Próbálom magamat nyugtatni, hogy itt a fiam s oda kell tennem magam, hisz ő még pici s nem fogja fel.
Nah meg én is abban reménykedem hogy az első hónap után talán könnyebb lesz
Elismerésem nektek!
"soha nem voltunk külön, mindent együtt csinálunk"
Akkor most épp itt van az ideje, hogy önállósodj. Ne hagyd el magad, nagyon sok fiatal nő van, akit viszont tényleg elhagy a párja, egyik napról a másikra elköltözik, vagy ne adj isten meghal a férje.
Na azok már nem térnek vissza. Tudom, morbid, de Ő legalább hazarér. Fejezd be a siránkozást, helyt kell állnod itthon, ne idegesítsd Őt azzal, hogy tehetetlennek mutatod magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!