Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megcsal a férjem?
Igen, jól írtad a közmondást. Én ezért is menesztettem a hisztérikát. Attól még, hogy nem vagy hajlandó észrevenni a jeleket, nem fognak megváltozni.
Érdekes jelenség, hogy míg nekik mégiscsak elhiszed hogy a férjed talán megcsalhat, nekünk nem hiszed el, hogy irigyek a kedves barátnőid. Nekünk is van bőven tapasztalatunk :)
"Szerintük az ilye ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie,"
Azt az egyet áruld el légyszíves, hogy az ötből hányan házasok? A fenti mondat pedig saját személyes tapasztalatuk, vagy mégis miből gondolják?
Bocs, hogy így kiakasztottunk, de egy barát nem akar megfúrni egy egyébként teljesen jól működő házasságot. Ha van véleménye/bogara, akkor ahelyett, hogy a füledbe tenné, inkább tisztelettel tartsa meg magának, és ne rontsa el a boldogságodat.
Egy barát alaptalanul nem kezd el gyanút kelteni benned. Ennyi. Véleményt kértél, megírtuk, a te dolgod, hogy mit kezdesz vele.
Csalódtunk, személy szerint én a legjobb barátnőmben akiért az életem adtam volna, szóval épp téged is óvatosságra intünk, csak úgy tűnik nálad a bizonytalanságot csak a férjed érdemli ki szegény.
De ha neked így jó, akkor a te dolgod, nyilván.
Csak szerettünk volna észhez téríteni, Ha félsikerrel jártunk, az már valami.
Kívánom, hogy nálad ne bukjon ki a barátnőkből az, ami nálam. Szép napot neekd is.
"Szerintük az ilye ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie," - nem kell megszűnnie... lehet náluk megszűnt, meg egy csomó más esetben is, de nem KELL.
Én is alig várom reggel, hogy az asszony nyitogatni kezdje a szemét én indítom is a kávéfőzőt, - és semmi bűntudat: örülök, hogy örülni fog neki.
Ilyen egyszerű is lehet ám!
Bazki, kérdező, most bogarat ültettél a fülembe. Az én feleségem nem szereti a kocsonyát, mégis minden télen legalább egyszer főz nekem. Lehet, hogy megcsal?
Viccet félretéve, itt jön be, amit a férfi és női barátság különbségeiről szoktam írni:
A barátság az őskorból ránk maradt érzelem. A vadászó és hadakozó férfiak egymásra utaltságából ered. Neki ugyanis baromira nem volt mindegy, hogy a seggét védő másik torzonborz alak mennyire áll mellette.
Az őskorban a nők gyűjtögettek. Nekik a másik asszony nem segítség, hanem konkurencia volt. Ezért van az, hogy az igazi férfibarátságban a felek tűzbe mennek egymásért, ha kell, az életüket kockáztatják a bajba jutott barátért, míg a nők bármikor képesek a pillanatnyi érdek oltárán feláldozni a legrégibb "barátságot" is. Nem pejoratív felhanggal írom ezeket, hisz a nők ezer más dologban jobbak minálunk, csak hogy értsd: egy barátnő szava nem szentírás.
Kedves kérdező, #24-es voltam, és a további kommentek után még pár mondat a barátnőiddel kapcsolatban.
Korábban egy baráti társaság voltatok. Hasonló színvonalon. Te kiugrottál a társaságból. Frusztrálja őket, hogy te egyetemet végzett lettél, és jó a kapcsolatod, figyelmes a férjed. Nem mondom, hogy szándékosan, de vissza akarnak húzni a saját színvonalukra. Ez csak szurkapiszka volt, hogy neked se legyen már minden fenékig tejfel, és legyenek meg neked is ugyanazok a problémáid, amik nekik. Hiszen közéjük tartozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!