Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is megcsal a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Tegnap munka után barátnőimmel voltunk kint kávézni meg a szokásos csajos fecsegés. Valahogy szóba hozta egyikük, hogy a férje mivel lepte meg őt nőnapon...blablabla. A lényeg hogy az ajándékoktól eljutottunk oda, hogy engem a férjem kb heti szinten meglep valamivel, van hogy nagyobb dolgokkal. Pl ha látta hogy tetszett nekem egy cipő a plázában, denem volt a méretemben ő megrendelte nekem internetről. Sokszor ha megtetszik neki valami amiről azt hiszi tetszene nekem akkor megveszi, a barátjának sportüzlete van, mi meg nagy fitnessjárók vagyunk, ugyhogy onnan is szokott néha hazahozni egy újabb felsőt, vagy nadrágot, vagy valamilyen felszerelést...stb. A lényeg hogy ezt mindigis csinálta, még a házasságunkelőtt is, bár akkor azt gondoltam, azért teszi, mert egyetemista voltam és nem volt keresetem és nem akarta hogy hiányt szenvedjek bármiben is. De mostmár jó munkám van szerencsére, többet keresek már mint ő, de az ajándékok nem szűntek meg. Amióta nagyon lefogytam ugye a munkahelyi hajtás miatt, azota szinte minden nap hoz haza valamilyen édességet, gondoltam azért hogy hízzak, mert lehet hogy mondjuk jobban tetszettem neki a régi, nőiesebb alakomal. A lényeg hogy mind az 5 barátnőm egyöntetűen azt mondta, hogy amit a férjem csinál, az nem normális dolog, és ők bizony gyanakodnának, hogy vaj van a füle mögött. Szerintük az ilye ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie, és szinte mérget vehetek rá, hogy megcsal és bűntudatból ajándékoz. Az a baj, hogy kissé elgondolkodtatott, mert bár én is sokszor lepem meg őt dolgokkal, pl ha egyedül megyek vásárolni veszek neki is mindig valamit, de beleültették a bogarat a fülembe, hogy a férfiak másként működnek mit a nők...nemtudom mit tegyek, kérdezzek rá, vagy járjak utána a dolognak jobban? Utálom ha hülyét csinálnak belőlem és ezzel, hogy én semmit nem veszek észre belőle, egyre nagyobb hülyét csinál belőlem. Meg más nőknek ez olyan egyértelmű lenne, viszont félek ha elmondanám a férjemnek, akkor megharagudna amiért nem bízom meg benne...főleg, hogy a barátnőimet nem kedveli, mert szerinte irigyek rám, amiért ők már régen dolgoztak amikor én még iskolába jártam, és a kezdő fizetésem a duplája, mint az ő 6 éves munkaviszonyban kapott fizujuk.

2015. ápr. 2. 10:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
23%
na,jól van, kattogjál tovább bogárral a füledbe
2015. ápr. 2. 13:14
 42/49 anonim ***** válasza:
80%

Igen, jól írtad a közmondást. Én ezért is menesztettem a hisztérikát. Attól még, hogy nem vagy hajlandó észrevenni a jeleket, nem fognak megváltozni.

Érdekes jelenség, hogy míg nekik mégiscsak elhiszed hogy a férjed talán megcsalhat, nekünk nem hiszed el, hogy irigyek a kedves barátnőid. Nekünk is van bőven tapasztalatunk :)

2015. ápr. 2. 13:14
 43/49 A kérdező kommentje:
De kiálltam érte, ők egyáltalán nem vették észre hogy bogarat ültettek a fülembe. Mondtam nekik hogy ez nálunk így megy a kezdetektől, meg hogy én is mindig veszek neki valamit, mégsem csalom meg...meg hogy egyikünknek sem lenne rá ideje, mert a szabadidőnket együtt töltjük. Aztán nem esett szó az egészről, úgyhogy ha nincs fent valamelyikőjük a gyk-n, akkor egyikük sem gondolhatja hogy megingattak.
2015. ápr. 2. 13:22
 44/49 anonim ***** válasza:

"Szerintük az ilye ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie,"

Azt az egyet áruld el légyszíves, hogy az ötből hányan házasok? A fenti mondat pedig saját személyes tapasztalatuk, vagy mégis miből gondolják?

Bocs, hogy így kiakasztottunk, de egy barát nem akar megfúrni egy egyébként teljesen jól működő házasságot. Ha van véleménye/bogara, akkor ahelyett, hogy a füledbe tenné, inkább tisztelettel tartsa meg magának, és ne rontsa el a boldogságodat.

Egy barát alaptalanul nem kezd el gyanút kelteni benned. Ennyi. Véleményt kértél, megírtuk, a te dolgod, hogy mit kezdesz vele.

2015. ápr. 2. 13:26
 45/49 A kérdező kommentje:
Mindegy már köszönöm a válaszokat mindenkinek, azoknak is akik szebbnél szebb jelzőkkel illettek, a negatív kritikát is fogadni kell. Ha csalódtok majd olyan emberben aki közel állt hozzátok, majd lehet ti is óvatosabbak lesztek, bár ezt senkinek nem kívánom. Szép napot.
2015. ápr. 2. 13:27
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Csalódtunk, személy szerint én a legjobb barátnőmben akiért az életem adtam volna, szóval épp téged is óvatosságra intünk, csak úgy tűnik nálad a bizonytalanságot csak a férjed érdemli ki szegény.

De ha neked így jó, akkor a te dolgod, nyilván.

Csak szerettünk volna észhez téríteni, Ha félsikerrel jártunk, az már valami.

Kívánom, hogy nálad ne bukjon ki a barátnőkből az, ami nálam. Szép napot neekd is.

2015. ápr. 2. 13:35
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintük az ilye ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie," - nem kell megszűnnie... lehet náluk megszűnt, meg egy csomó más esetben is, de nem KELL.

Én is alig várom reggel, hogy az asszony nyitogatni kezdje a szemét én indítom is a kávéfőzőt, - és semmi bűntudat: örülök, hogy örülni fog neki.

Ilyen egyszerű is lehet ám!

2015. ápr. 2. 16:39
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Bazki, kérdező, most bogarat ültettél a fülembe. Az én feleségem nem szereti a kocsonyát, mégis minden télen legalább egyszer főz nekem. Lehet, hogy megcsal?

Viccet félretéve, itt jön be, amit a férfi és női barátság különbségeiről szoktam írni:

A barátság az őskorból ránk maradt érzelem. A vadászó és hadakozó férfiak egymásra utaltságából ered. Neki ugyanis baromira nem volt mindegy, hogy a seggét védő másik torzonborz alak mennyire áll mellette.

Az őskorban a nők gyűjtögettek. Nekik a másik asszony nem segítség, hanem konkurencia volt. Ezért van az, hogy az igazi férfibarátságban a felek tűzbe mennek egymásért, ha kell, az életüket kockáztatják a bajba jutott barátért, míg a nők bármikor képesek a pillanatnyi érdek oltárán feláldozni a legrégibb "barátságot" is. Nem pejoratív felhanggal írom ezeket, hisz a nők ezer más dologban jobbak minálunk, csak hogy értsd: egy barátnő szava nem szentírás.

2015. ápr. 2. 17:18
 49/49 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, #24-es voltam, és a további kommentek után még pár mondat a barátnőiddel kapcsolatban.

Korábban egy baráti társaság voltatok. Hasonló színvonalon. Te kiugrottál a társaságból. Frusztrálja őket, hogy te egyetemet végzett lettél, és jó a kapcsolatod, figyelmes a férjed. Nem mondom, hogy szándékosan, de vissza akarnak húzni a saját színvonalukra. Ez csak szurkapiszka volt, hogy neked se legyen már minden fenékig tejfel, és legyenek meg neked is ugyanazok a problémáid, amik nekik. Hiszen közéjük tartozol...

2015. ápr. 3. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!