Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megcsal a férjem?
Ideje felnőnöd....!
Először is, nem minden férfi ugyanúgy működik, mint ahogy mi nők is igen sokban különbözünk egymástól, szóval...
Másodszor pedig ha megcsal és úgy érzed nem szeret, nem törődik veled eleget, hanem csak álcaképp ajándékokkal fogja be a csőröd, akkor azt bizony érezned kell magadnak, hogy valami nem stimmel... Vagy hiperügyes megcsalónak kell lennie a párodnak, ha semmi negatívat nem érzel. De az biztos, hogy ha a barátaidnak semmi bizonyítéka arra, hogy téged megcsal a párod,akkor elég gáz, hogy azt képzelik nálad jobban ismerik a párodat és a szokásait, az meg még nagyobb gáz, hogy hiszel nekik... :)
Butaság!
Örülj,hogy ilyen figyelmes férjed van. A barátnőid,pedig igen is irigyek,az nem jelent semmit,hogy régóta ismered őket.
Lefordítom: van egy kedves, szertő, gondoskodó férjed, aki törődik veled, nem csak a házasságkötés előtt, hanem az után is.
Az idióta barátnőid szerint ez azért van, mert megcsal, hiszen aki házas, annak szükségszerűen szar az élete. Mindezt úgy, hogy a nyakamat rá, hogy nem házasok, de tartós kapcsolatban sem élnek.
Mondok én neked valamit, ami nagyban megkönnyíti az életed majd: NE oszd meg a privát dolgaitokat a nagyeszű barinőkkel. Ami egy házasságban van, az kettőtökre tartozik. S a legkevésbé sem ilyen agymosott, ostoba luvnyákra, akiknek annyi eszük van, mint a faék, s annyi idejük, hogy ráérnek más házasságán csámcsogni.
"Szerintük az ilyen ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie, és szinte mérget vehetek rá, hogy megcsal és bűntudatból ajándékoz."
És szerinted? Szerinted is úgy természetes, hogy aki a házasságkötés előtt időnként ajándékozással (is) igyekezett kifejezni a szeretetét, gondoskodását a párja felé, az utána törvényszerűen máshogy fog gondolkozni, érezni ezzel kapcsolatban?
Szerintem annál szűnik ez meg, és az gondolkozik úgy, amit valaki egy hasonló kérdés kapcsán úgy fogalmazott itt meg nemrég, hogy "kifogott halt már nem etetünk", aki esetleg már eleve nem az örömszerzés célja motivált korábban sem arra, hogy megajándékozza időnként valamivel a párját, hanem egyfajta "eszközként"/"fizetőeszközként használta egy emberi játszmában a céljai elérésére, vagy egyfajta kényszerből, mert úgy szocializálódtunk, hogy bizonyos alkalmakkor "illik" / "elvárható" ajándékozni.
Ha megbízol a férjedben, jó a kapcsolatotok, az ajándékozás terén pedig nem az utóbbi időben változott meg a viselkedése, hanem mindig is így viszonyult ehhez a kérdéshez, akkor a helyedben elengedném azt a gondolatot, amit a barátnők - nem éppen jóindulatú módon - megpróbáltak a fejedbe ültetni.
15: kérlek ne alázd a faékeket. Biztos rosszul esik nekik, hogy ilyen véglényekkel említik egy lapon őket.
Kérdező: te meg mit vársZ? Megerősítést? Igen megcsal Biztosan Sőt! végigdugta az összes barátnődet csak ők jobbak voltak mint te azért haragszik rájuk.
Most jobb? Úgy látszik, neked a barátnőid véleménye fontosabb a férjed iránti bizalmadnál, de még a saját meggyőződésednél is. Anno kinn dolgoztam külföldön és meg akartak győzni arról, hogy a feleségem most biztosan megcsal, mert olyan nincs, hogy nem. Kiröhögtem őket, pedig a feleségem egy gyönyörű nő aki után sokan megfordulnak az utcán. Csakhogy én ismerem a feleségem és bízom benne. Te is bízol a férjedben? Miért nem?
Éppen hogy az a NEM normális, ha a házassággal megszűnik minden figyelmesség.
A barátnőid csak irigyek, neked meg van egy normális férjed, ne képzelegj feleslegesen..
Te magad írtad, hogy a házasságotok előtt is így volt, komolyan nem értem a problémádat.
A férjednek igaza van, a "barátnőid" irigykednek.
Kerdezo azert legalabb ferjet tudtal jol valasztani, hamar baratnokbol az alja jutott.
Szerencsere a felesegemnek nincsenek ilyen primitiv baratnoi, mert ha hiszed hanem en is megszoktam lepni szinte minden heten valami aprosaggal a felesegem, orom nezni az arcat mikor kap valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!