Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megcsal a férjem?
Nem is értem miért szünt meg a Mónika show?!
Ebből a kérdésből 1 őrás műsort lehetne rettyinteni.
A befolyásolható barátnő, a féltékeny, női magazinokon élő barátnők, a szelíd, családcentrikus férj. Szerintem a csajok még verekednének is, mert borzasztó sivár lehet az életük, ha a barátnőjüket hülyítik.
Szerintem meg szállj le a magas lóról, nekik se biztos hogy jól esik hallgatni a sok anyagi dolgodat. remélem nem dörgölöd az orruk alá, hogy hehe 2x annyit keresek.
mert ez tényleg tapintatlanság.
de valószínű irigyek.
ezek alapján semmi olyan nem jön le, hogy a férjed megcsal. hiszen évek óta megy ez. szeret neked keveskedni. örülj neki
Még mindig fontos vagy a férjed számára, és ezt ajándékokkal is a tudtodra adja.
Nem kell túlkomplikálni, én is férfi vagyok...
Most mar csak azt nem ertem miert nevezed oket baratnoidnek, es ezt komolyan kerdezem?
Folyamatossan ellened beszelnek, tonkre akarjak tenni a kapcsolatodat is, nekem inkabb ugy tunik mintha az ellensegeid lennenek inkabb. Az biztos ellensegekre mar nincs szukseged ott vannak erre a feladatra az allitolagos baratnoid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!