Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is megcsal a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Tegnap munka után barátnőimmel voltunk kint kávézni meg a szokásos csajos fecsegés. Valahogy szóba hozta egyikük, hogy a férje mivel lepte meg őt nőnapon...blablabla. A lényeg hogy az ajándékoktól eljutottunk oda, hogy engem a férjem kb heti szinten meglep valamivel, van hogy nagyobb dolgokkal. Pl ha látta hogy tetszett nekem egy cipő a plázában, denem volt a méretemben ő megrendelte nekem internetről. Sokszor ha megtetszik neki valami amiről azt hiszi tetszene nekem akkor megveszi, a barátjának sportüzlete van, mi meg nagy fitnessjárók vagyunk, ugyhogy onnan is szokott néha hazahozni egy újabb felsőt, vagy nadrágot, vagy valamilyen felszerelést...stb. A lényeg hogy ezt mindigis csinálta, még a házasságunkelőtt is, bár akkor azt gondoltam, azért teszi, mert egyetemista voltam és nem volt keresetem és nem akarta hogy hiányt szenvedjek bármiben is. De mostmár jó munkám van szerencsére, többet keresek már mint ő, de az ajándékok nem szűntek meg. Amióta nagyon lefogytam ugye a munkahelyi hajtás miatt, azota szinte minden nap hoz haza valamilyen édességet, gondoltam azért hogy hízzak, mert lehet hogy mondjuk jobban tetszettem neki a régi, nőiesebb alakomal. A lényeg hogy mind az 5 barátnőm egyöntetűen azt mondta, hogy amit a férjem csinál, az nem normális dolog, és ők bizony gyanakodnának, hogy vaj van a füle mögött. Szerintük az ilye ajándékozásnak házasság után meg kell szűnnie, és szinte mérget vehetek rá, hogy megcsal és bűntudatból ajándékoz. Az a baj, hogy kissé elgondolkodtatott, mert bár én is sokszor lepem meg őt dolgokkal, pl ha egyedül megyek vásárolni veszek neki is mindig valamit, de beleültették a bogarat a fülembe, hogy a férfiak másként működnek mit a nők...nemtudom mit tegyek, kérdezzek rá, vagy járjak utána a dolognak jobban? Utálom ha hülyét csinálnak belőlem és ezzel, hogy én semmit nem veszek észre belőle, egyre nagyobb hülyét csinál belőlem. Meg más nőknek ez olyan egyértelmű lenne, viszont félek ha elmondanám a férjemnek, akkor megharagudna amiért nem bízom meg benne...főleg, hogy a barátnőimet nem kedveli, mert szerinte irigyek rám, amiért ők már régen dolgoztak amikor én még iskolába jártam, és a kezdő fizetésem a duplája, mint az ő 6 éves munkaviszonyban kapott fizujuk.

2015. ápr. 2. 10:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
86%

Nem is értem miért szünt meg a Mónika show?!

Ebből a kérdésből 1 őrás műsort lehetne rettyinteni.

A befolyásolható barátnő, a féltékeny, női magazinokon élő barátnők, a szelíd, családcentrikus férj. Szerintem a csajok még verekednének is, mert borzasztó sivár lehet az életük, ha a barátnőjüket hülyítik.

2015. ápr. 2. 11:39
 22/49 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem meg szállj le a magas lóról, nekik se biztos hogy jól esik hallgatni a sok anyagi dolgodat. remélem nem dörgölöd az orruk alá, hogy hehe 2x annyit keresek.

mert ez tényleg tapintatlanság.

de valószínű irigyek.

ezek alapján semmi olyan nem jön le, hogy a férjed megcsal. hiszen évek óta megy ez. szeret neked keveskedni. örülj neki

2015. ápr. 2. 11:42
 23/49 anonim ***** válasza:
62%
nem szűnt meg, ide a gyk-ra átcsúszott. És még lejjebb csúszott, ha ez egyáltalán lehetséges volt
2015. ápr. 2. 11:42
 24/49 anonim ***** válasza:
66%

Még mindig fontos vagy a férjed számára, és ezt ajándékokkal is a tudtodra adja.

Nem kell túlkomplikálni, én is férfi vagyok...

2015. ápr. 2. 11:44
 25/49 A kérdező kommentje:
Mindannyian házasok vagyunk...kb 1.5 éve dolgozom, és ebből 2 hetente 2-3 napot (távloságtól függően) külföldön vagyok, ezeken az estéken a férjem munka után taxizik, amúgy meg minden estét együtt töltünk, kivétel ha pl haverjaival meccset neznek, vagy én megyek ki barátnőkkel...így eddig eszembe sem jutott hogy megcsal, meg elképzelni sem tudom hogy mikor tenné, nyomozni meg nem fogok utána mintha valami bűnöző lenne. Csak az tett be hogy 5 ember máshogy látja a dolgot mint én, akkor lehetséges hogy én vagyok naiv...pont ezért kérdeztem meg itt, hogy másnak is ilyen egyértelmű e mint nekik.
2015. ápr. 2. 11:48
 26/49 A kérdező kommentje:
22-es válaszoló, egyáltalán nem vagyok magas lovon. 5 éven át amikor tanultam, nem volt sok pénzem néha még arra se hogy kimenjek velük akárcsak egy kávéra is, akkor mindig azt hajtogatták hogy miért nem dolgozok, miért kell nekem a titulus, majd kitörölhetem vele a seggem, meg hogy amire a velem egyidősek befutnak addig én még sehol sem leszek...nem szóltam akkor semmit, mint ahogyan most sem...de mint barátnőim tudják hogy el tudtam helyezkedni abban amit tanultam, és nem szerencsém volt, hanem rohadt sokat güriztem érte (ezt persze nem irigyli senki), tudják hogy mennyit keresek, még mikor megkaptam az állást kifaggattak hogy mennyi a kezdő fizu. Sosem kérkedtem, hogy miket vettem a pénzemen, nem nézek le senkit, ugyanugy megfelel nekem az az élet is, amit egyetemistaként éltem, csak szeretnék úgy 2 év múlva gyereket és nem szeretném hogy neki bármiben is nélkülöznie kelljen, vagy lenézzék, mint engem anno...
2015. ápr. 2. 11:59
 27/49 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenek ezek a nők. Ha nincs probléma, nosza, kreáljunk!
2015. ápr. 2. 12:01
 28/49 anonim ***** válasza:
91%

Most mar csak azt nem ertem miert nevezed oket baratnoidnek, es ezt komolyan kerdezem?

Folyamatossan ellened beszelnek, tonkre akarjak tenni a kapcsolatodat is, nekem inkabb ugy tunik mintha az ellensegeid lennenek inkabb. Az biztos ellensegekre mar nincs szukseged ott vannak erre a feladatra az allitolagos baratnoid.

2015. ápr. 2. 12:04
 29/49 anonim ***** válasza:
66%
Ha en lennek a ferjed, es ez a tudomasomra jutna, lenne egy nem tul kellemes beszelgetesem a baratnoiddel az biztos.
2015. ápr. 2. 12:05
 30/49 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom róluk, hogy ártani akarnak...azért mondják mert azt hiszik igaznak, meg akarnak védeni. Akkor sem akartak rosszat amikor a suliról akartak lebeszélni, mert hát lássuk be tényleg sok egyetemet végzett ember nem azt a munkát kapja amit elképzelt...én értettem is meg tudtam hogy 50-50 százalék, csak úgy voltam vele adok magamnak egy esélyt és mindent beleadok...kapcsolatok területén azonban ők a tapasztaltabbak így most siekerült elbizonytalanítaniuk, de mégsem érzem azt hogy rossz szándékkal tették.
2015. ápr. 2. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!