Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem?
Rengeteg jel van ami arra utalhat hogy megcsal a férjem.
A telefon àllandóan nàla.
Elmegy óràkra.
a szex sem olyan gyakori mint előtte,azt mondja fàradt.m.
Én biztos vagyok benne hogy van valaki,persze ő azt mondja én vagyok paranoiàs.
Mit csinàljak?
Hát ha Te nem tudod, nem tudom mit vársz vadidegenektől, akik nem ismerik sem a férjedet, sem Téged. Nem ismerjük az alapszituációt, hol dolgozik, mennyit, üzletember-e esetleg tárgyalásokkal, határidőkkel...stb.
Így nem lehet segíteni.
Nagyon egyszeruen kideritheted, kerd meg egy ismerosodet, hogy 1x-2x kovesse... elotte kerdezd meg hova megy, es meglatod, hogy igazat mondott e. A telefonrol is lehet reszletes szamlat kerni...
Ha van penzed, akkor magannyomozo. Az exem 1 het alatt lebukott. Es nem sajnaltam ra a penzt. Hamar kiderult, es evekig szenvettem volna, mert tagadta o is.
És ha igen? Én ha elém állnál ezzel elhagynálak,még akkor is ha nincs más! Nem tudnék együtt élni valakivel aki nem bízik bennem és legyünk öszinték a kapcsolatunkban sem.
34/F
Utolsó. Ha megcsalod a másikat, akkor mire föl háborodsz fel éx költözöl el, mondván nem bízik benned. Hát bebizonyosodott, hogy megcsaltad, jogosan múlt el a bizalom.
Kérdező! Másban is megváltozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!