Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a férjetek megcsalt egy olyan nővel, aki már másnak a menyasszonya, értesítenétek a vőlegényt is?
11-es , az vagyok aki azt irta, h kicsinyes dolog. Megtortent eset (sajnos) az, h nem hiszed el, az mar egy egeszen mas kerdes.
Mivel klassz csaladbol jovok es az ertekrendem a helyen van ugy gondolom, hogy azzal ha ezt elmondtam volna a volegenynek csak magamat alacsonyitottam volna le, es van egy szint ami ala nem megyek.
Ez ugyanaz, hogy tudom h a baratnom csalja a legjobb baratnomat de barmennyire is nem ertek vele egyet, barmennyire is rosszul esik nem mondom el a baratomnak mert semmi kozom hozza.Nem az en dolgom megitelni, hogy kinek es mirol kell tudnia. A tipikus" joga van tudni" meg ehhez hasonlo joindulatnak alcazott oszintesegi rohamok valojaban csak a sajat lelkiismeret konnyitese es bosszuvagy, ami belolem mindig is hianyzott.
A sajat lelkiismeretvel mindenki maga szamol el, nem gondolom, hogy en kellenek hozza:-)Emberek karmaiba pedig nem "zavarok" bele. Nem vagyunk egyformak, mashol es mashogy szocializalodtunk, nekem semmi bajom a te opcioddal/velemenyeddel csak en nem igy reagalok le helyzetek.
Nem tepem ki emberek hajat, nem egetem el a cuccaikat, nem hivom fel a volegenyeiket, es en block: az osszes ilyen dologtol tavol tartom magam es csak a sajat eletemre es boldogsagomra fokuszalok:-)
Aki azt állítja hogy ez kicsinyes, meg bosszúállós, meg dögöljön meg a szomszéd tehene az szerint a söpörjük a szőnyeg alá a sz*rt megoldás különb? Ez a hárító hozzáállás olyan mintha látnám hogy ég egy ház, vagy bűncselekményt követnek el, vagy valaki megsérült rosszul lett, és baszok szólni a tűzoltóságnak meg a rendőrségnek, meg a mentőknek mondván hogy az nem az én házam semmi közöm hozzá, azt a bűncselekményt nem ellenem követték el majd lesakkozzák egymás között, haldoklik valaki mi a fenéért hívnám a mentőket vagy adnék elsősegélyt nem én haldoklom meg különben sem ismerem a személyt..
Most komolyan ha belegondoltok a vőlegény helyébe nem várnátok el hogy ha valaki tudja hogy d*gják a menyasszonyotokat az legyen már olyan ari és nyissa ki a száját?
Én nem tudom, mit tennék, mivel szerintem ez helyzetfüggő. Most úgy gondolom, hogy elsősorban a saját kapcsolatommal lennék elfoglalva, és nem a másik fél kapcsolatának felborításával... Tudom, hogy a helyzetről azok tehetnek, akik félrelépnek, és nem az, aki megtudja, de ettől függetlenül én nem elsősorban az önzetlen segíteni akarást érzem abban, ha a megcsalt fél felvilágosítja a másik megcsalt felet...
Sokszor az, akit megcsalnak, az tudat alatt már régóta sejti. Olyan is van, akinek ott vannak a szeme előtt a bizonyítékok, mégsem akarja észrevenni. Minden helyzet más. Ez az egész megcsalás dolog nagyon összetett, minden ember találkozik vele élete során, és mégsem tudjuk sem elkerülni, sem normálisan kezelni...
Volt, hogy tudtam hasonlóról, én nem mondtam el. Gyerekek is voltak a történetben, és nem volt folytatása a dolognak. Nem bánom, hogy nem szóltam. Úgy éreztem, nem rám tartozik. De nem tudom, mit tennék pl. akkor, ha a legjobb barátnőm fülig szerelmes lenne, és megtudnám, hogy csalja az imádottja... Szóval ez nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!