Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a férjetek megcsalt egy olyan nővel, aki már másnak a menyasszonya, értesítenétek a vőlegényt is?
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 19:02
11/37 anonim válasza:
Természetesen igen, ez lenne az első dolgom még mielőtt szembesíteném a férjem. Aki meg azt mondja hogy kicsinyes bosszú vagy hogy ne süllyedj le az ő szintjükre, az nyilvánvalóan sosem volt még ilyen helyzetben.
12/37 anonim válasza:
Én általában magamból indulok ki, és egy ilyen helyzetben az esne carul, ha mindenki kussolna.
Szóval ha rám hallgatsz, szólsz.
13/37 anonim válasza:
Én is jártam így. Az első dolgom volt megkeresni a vőlegényt.
14/37 anonim válasza:
Én mind otthagynám a fenébe, és egyikről sem akarnák hallani soha többet!!!
15/37 anonim válasza:
Látszik a jó öreg magyar "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás... Megtépném a r_ibancot, kidobnám a pasit, de azzal, hogy belebarmolok más kapcsolatában, legyen az bármilyen, semmivel nem lennék különb náluk.
16/37 anonim válasza:
Ez nem "belebarmolás". Úgyis kiderülne, jobb, ha házasság előtt derül ki, mint utána, elválni szarabb, mint össze sem házasodni. A vőlegénynek joga van tudni, mi történt és kihez megy feleségül.
17/37 anonim válasza:
Próbálj meg jelenetet rendezni a vőlegény előtt.
Vagy írd ki Face-re, hogy most már egyedülálló vagy mert a férjed megcsalt, ráadásul egy eljegyzett nővel.
De szerintem joga van tudni.
18/37 anonim válasza:
A menyasszony barmolt bele, amikor félrelépett. Nehogy már az legyen a rossz, aki lebuktatja.
19/37 anonim válasza:
NEM. Nem az én dolgom. A megcsalt fél meg általában tudja, hogy meg van csalva, ha más nem, tudat alatt, és ameddig ő maga nem AKARJA észrevenni, nekem nincs jogom elmondani neki. arra is meg kell érjen az idő, hogy tudomást AKARJUNK szerezni róla, hogy megcsalnak minket. És ha valaki egyáltalán soha nem akarja magát szembesíteni ezzel ki vagyok én, hogy rákényszerítsem??? Nem-nem. Az én bulim a férjemmel lenne a sztoriban, senki mással.
20/37 anonim válasza:
Kicsinyes vagy nem,igen értesíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!