Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez akár a kapcsolatunk végének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akár a kapcsolatunk végének a kezdete lehet?

Figyelt kérdés
5 hónapos terhes vagyok. Nagyon-nagyon akartuk ezt a babát, vártunk is majdnem 2 évet mire sikerült, nagy volt az öröm. Férjemmel szexuális életünk tökéletes volt terhesség előtt, ritka volt az olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt, nem tudtuk egymást megunni. Gyakran eljártunk ide-oda, nem éjszakai életre gondolok, hanem sétákra, itt-ott vacsorárkra, barátokhoz, ilyesmi. Mióta terhes vagyok minden szép lassan más lett. A szexben nagyon óvatos lett, ami nem lenne baj, de olyan mértékig változott meg a dolog, hogy az előjáték annyi, hogy belepuszil a nyakamba, megsimogatja a hátam, ez tart kb fél percig, utána megtörténik, ami szintén 2-3 perc, utána elfordul és alszik. Nem csak a szexről van szó...régen...mit régen, 2-3 hónapja még összebújva aludtunk el minden este. Ha véletlenül nem bújtam oda, már viccesen meg is jegyezte, hogy mit jelentsen ez, stb. Ha a konyhában tettem-vettem, mindig ott sündörgött körülöttem, megsimogatott, megpuszílt, ez mind-mind eltűnt. Olyan mintha a testvéremmel élnék. Megjövünk munkából, főzök, közben megbeszéljük mi volt melóban, aztán elmegyünk aludni. Az ágyban ő passiansozik a mobilján, én nézem a TV-t, mindenki a saját oldalán, aztán elalszunk. Régen mindig jó kedvű volt és szószátyár, nagyokat nevettünk, ez is megkopott.Ha kérdezgetem mi a baj, azt mondja rémeket látok, neki is lehet fáradtabb időszaka meg hasonlók, ha nagyon feszegetem a témát, még meg is sértődik, hogy szekálom. Hétvégén kimegy a szülei kertes házába, hogy ott bütykölje a kocsiját, mindig van valami elfoglaltsága, meg sem kérdezi, lenne e kedvem vele menni. Rettegek, hogy megcsal, bár nem látok nyilvánvaló jeleket, talán csak ma reggel...reggel 7 után felébredtem és nem volt mellettem, utólag kiderült, hogy reggeliért ment. Ami gyanús lett, hogy kapásból hívtam, hogy hol van és foglalt volt, szombaton reggel negyed nyolckor...nem tudom mikor láttam őt szombaton korán reggel telefonálni, munka biztos nem lehetett, haverok sem. Ahogy jelzett neki a telefon, hogy hívom, pánikszerűen le is tette és mindjárt hívott vissza. Kérdeztem, mégis mit intézkedik korán reggel....terelt, hogy nem is telefonált, biztos a telefonja szórakozik...nekem inkább olyan érzésem van, hogy direkt ment le reggeliért, hogy tudjon telefonálni valakinek...lehet már túl sokat agyalok, de nem tudom mire vélni ezeket a dolgokat. Ő szerette volna jobban a babát, hányszor súgta a fülembe, hogy szüljek neki gyereket, annyira szeret, meghalna nélkülem, stb...erre most fog elfordulni tőlem terhesen? Én abba beleőrülök, vissza akarom kapni a férjem! Mit tegyek?
2015. márc. 28. 11:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

15. vagyok.

Ez nem hangzik túl jól.

Figyeld,mert elég gyanús...:( Lehet, hogy nem is akarja igazán ezt a gyereket?Ahhoz képest,hogy 1. gyereke lesz,jobban kéne ajnároznia, ki kéne bújni a bőréból

ől örömében...

Te amúgy hány éves vagy?

2015. márc. 29. 05:21
 22/32 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én annyit látok, hogy hétkor lelépett, valami rejtélyes telefonja volt.. délután "bealudt" és vitt neked sütit.
2015. márc. 29. 06:13
 23/32 anonim ***** válasza:

Terhes vagy a gyerekével, ő meg a szüleinél tesz vesz egész nap, ha elfárad bevonul a régi szobájába tévézni meg pihenni...no comment! Értem én, ha néha átmegy segíteni, de akkor is mehetnétek együtt.

A reggeli telefonálása meg több mint gyanús, sajnos!

2015. márc. 29. 07:30
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én 31 vagyok, ő 37. Sokat agyaltam, hogy tettem vagy mondtam e valamit, amivel ezt kiválthattam. Egyetlen dolog amit a változáshoz tudok kötni egy ultrahang. A férjem fiút akar. Mióta terhes vagyok, büszkén újágolta mindenkinek, hogy fia lesz. Mikor csipkelődtem, hogy mi lesz ha nem, bizonygatta, hogy ő érzi, hogy biztosan az, ne is vitatkozzak, ne is gondolkodjak lányos névben. Voltunk egy hónapja 3D uh vizsgálaton, ami nagy élmény volt, láttuk hogy a baba már teljesen emberi formájú, iszik, grimaszol, kés kisz ember. Megkérdeztük a nemét, orvos azt mondta, ez még igencsak tipp, bármi lehet, de ő kislánynak gondolja. A férjem akkor teljesen lekonyult, annyit mondott aznap , hogy ez csak tipp volt és akkor is fia lesz. De azóta nem ért hozzám, egyszer voltunk úgy együtt pár percre és azóta nincs itthon hétvégén. De nem akarom elhinni, hogy emiatt fordulna el tőlem. Meg a lányommal például jól kijön...

2015. márc. 29. 08:12
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

Nnnnna, hát akkor pedig ez simán lehet az ok.

De ilyen hülye egy embert,istenem...

2015. márc. 29. 09:11
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

simán ok lehet... de mire?

A szombatjára, és az eltűnős hétvégékre?

A férfi meg ne "akarjon" fiút, - csináljon.... az ő kromoszómáitól függ!

Amúgy tényleg sötét egy alak, ha neki attól függően kell a saját gyereke, hogy fiú-e, vagy lány?

2015. márc. 29. 09:53
 27/32 Bence_ ***** válasza:
50%

Pedi van ilyen. Láttam már :(

Férfi az ember a , nő (lány) meg az olyan másodosztályú.

2015. márc. 29. 11:09
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem amit itt leírtál, nagyon őszintén mondd el neki. Nem a te hibád, nagyon szar alakként viselkedik, annyira szomorú. :( Támogatásra, szeretetre van szükséged, nem erre. Fogalmazd meg neki, hogy mit érzel, gondolsz ezzel kacsolatban, és azt is, hogy szerinted nem vagány, hogy nincs ott, ahol tulajdonképpen lennie kell. Elmondhatod, hogy úgy érzed megcsal, elbizonytalanodtál és hiányzik. Sőt azt is közülheted vele, hogy ez így nem jó neked, és a babátoknak sem, mert ha neki fontosabb dolga van, mint a családja, nincs amiről beszélnetek..
2015. márc. 29. 15:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Na mi lett kérdező?
2015. márc. 31. 08:24
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Atyaisten, azt hittem, ez a baromság kihalt VIII. Henrikkel. Nem irigyellek, kérdező, kifogtad mama pici fiát, akinek trónörökös jár, ha romagyerekek potyognak is az égből...Amúgy szerintem nincs másik nő, illetve van, csak anyunak szólítja a párod és nála zokogja el a bánatát.
2015. márc. 31. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!