Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akár a kapcsolatunk végének a kezdete lehet?
15. vagyok.
Ez nem hangzik túl jól.
Figyeld,mert elég gyanús...:( Lehet, hogy nem is akarja igazán ezt a gyereket?Ahhoz képest,hogy 1. gyereke lesz,jobban kéne ajnároznia, ki kéne bújni a bőréból
ől örömében...
Te amúgy hány éves vagy?
Terhes vagy a gyerekével, ő meg a szüleinél tesz vesz egész nap, ha elfárad bevonul a régi szobájába tévézni meg pihenni...no comment! Értem én, ha néha átmegy segíteni, de akkor is mehetnétek együtt.
A reggeli telefonálása meg több mint gyanús, sajnos!
Köszi a válaszokat!
Én 31 vagyok, ő 37. Sokat agyaltam, hogy tettem vagy mondtam e valamit, amivel ezt kiválthattam. Egyetlen dolog amit a változáshoz tudok kötni egy ultrahang. A férjem fiút akar. Mióta terhes vagyok, büszkén újágolta mindenkinek, hogy fia lesz. Mikor csipkelődtem, hogy mi lesz ha nem, bizonygatta, hogy ő érzi, hogy biztosan az, ne is vitatkozzak, ne is gondolkodjak lányos névben. Voltunk egy hónapja 3D uh vizsgálaton, ami nagy élmény volt, láttuk hogy a baba már teljesen emberi formájú, iszik, grimaszol, kés kisz ember. Megkérdeztük a nemét, orvos azt mondta, ez még igencsak tipp, bármi lehet, de ő kislánynak gondolja. A férjem akkor teljesen lekonyult, annyit mondott aznap , hogy ez csak tipp volt és akkor is fia lesz. De azóta nem ért hozzám, egyszer voltunk úgy együtt pár percre és azóta nincs itthon hétvégén. De nem akarom elhinni, hogy emiatt fordulna el tőlem. Meg a lányommal például jól kijön...
Nnnnna, hát akkor pedig ez simán lehet az ok.
De ilyen hülye egy embert,istenem...
simán ok lehet... de mire?
A szombatjára, és az eltűnős hétvégékre?
A férfi meg ne "akarjon" fiút, - csináljon.... az ő kromoszómáitól függ!
Amúgy tényleg sötét egy alak, ha neki attól függően kell a saját gyereke, hogy fiú-e, vagy lány?
Pedi van ilyen. Láttam már :(
Férfi az ember a , nő (lány) meg az olyan másodosztályú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!