Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez akár a kapcsolatunk végének a kezdete lehet?
Hát, nálunk ezek voltak a jelek...
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt akár én is írhattam volna, kb ugyanezekkel a szavakkal. Kérdezgettem, mi baja, válasz: ő fáradt. Hagyjam békén. Jó, hagytam.
3 hónap után aztán egy szép napon elémállt és bejelentette, hogy vége. Ennyi volt. Összepakolt és elköltözött.
Remélem, veletek nem így lesz. Szorítok, de a szemed azért nyitva legyen!
A telefonozással kapcsolatban pedig, én egyet már megtanultam, mindig halgass a női megérzésedre.
Én hányszor, de hányszor éreztem azt, hoyg valamim sántít a kiskolleginával. De hittem a páromnak, hogy nem nem. Mondom, jó, nem leszek sárkány, nehogy elutáljam magamtól. Aha, már akkor együtt voltak, mikor még mi is.
Úgyhogy a tleefonhívás nagyon gyanús ügy, én a helyedben utána járnék.
Utolsó voltam.
A telefonos történet sajna elég egyértelmű, ezt ismerem mindkét oldalról.
Nem jó jel.
Amikor az asszony várandós volt, hát tán az volt a legintenzívebb szexuális periódus, mindkettőnknek egekbe ment a kívánóssága, főleg a második felétől, de hát lehet ő másmilyen.
Sajnalom,hogy terhesen ezen kell agyalnod.
Lehet,hogy bepanikolt.
De a megcsalas nem biztos meg,ne lass remeket...tudod a bevonzas.
Oszinten, le kellene ultetni,es elmondani,mi bant.
Megkerdezni o mit erez.mit szeretne,miert valtozott meg.
Csak pozitivan!!!
hát amúgy, bele kell néznia telefonjába, aztán csoki.
Nekem is sokkal hamarabb kellett volna elkezdenem kutakodni, akkor nem csináltak volna belőlem sültbolondot.
Utolsó,
Nem vagyok egy Columbo, de már ott tartok hogy kutakodnék is ha tudnék, mert magától nem mond semmit...a telefonja kódolva van mióta ismerem. Egyszer megkérdzetem miért, azt mondta, ha ellopják, ne tudják már olyan egyszerűen használni, évek óta kódolja a telefonjait, megszokásból...ezzel nem tudok mit kezdeni...:-(
Nem tudod mi a kódja?
Ezek szerint nem használjátok egymás telefonját.
Autó csiszol, ebéd után tv. Másnap foci. Van egy kamasz fiad?
Ha gyermeketek lesz mit fog csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!