Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam a férjem a szeretőmért?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy most fogok kapni pár megvető kommentet, de kérlek olvassátok el a történetem és próbáljatok segiteni, tanácsot adni. 10 éve vagyunk házasok, 35 éves nő vagyok. A férjem amolyan művész lélek, elég érdekes és bonyolult lelki világgal, ami miatt tulajdonképpen bele is szerettem anno, de utána előjöttek a rossz dolgai is. Szüleivel nagyon rossz kapcsolata volt/van, ami teljesen kikésziti, nagyon negativ és pesszimista sok esetben. Gyereket nem akart vállalni eddig, miszerint úgysem lenne jó apja, nem látott mintát milyen is az, viszont most már felvetette, hogy mi lenne ha szülővé válnánk. Én nagyon szerettem volna gyereket, de egy éve vivódom már és sajnos már nem szeretnék, legalábbis tőle nem. Nagyon szeretem őt és sajnálom, próbáltam segiteni, de nem megy. Olyan ez, mintha sosem lehetnék boldogok, pedig tudom, hogy nagyon jók vagyunk együtt,de mégsem megy. Őrlődtem, teljesen lehúz a depresszivitása engem is, lemondtam a gyerekről a kedvéért. Nem tudom el tudok e tőle szakadni, úgy érzem ha elhagyom egy részem is meghal a kapcsolattal együtt. Itt hagyni, elválni, elköltözni, megszakad a szivem. Kb. egy éve van egy titkos kapcsolatom egy egyedülálló férfival. Szerelmes lettem, a férfi feleségül akar venni és gyereket is szeretne, állitja én vagyok az igazi egy kis plusz probémával, amit nekem kell megoldanom, azaz lezárnom a férjemmel a házasságunkat. Azt mondta, hogy ő megérti, hogy nehéz, de el kell váljak, mert ő már komolyan szeretné. Nem tudom megmagyarázni, de mintha mind a kettőt szeretném, csak másképp. A szeretőmet szerelemmel, vággyal, ahogy kell, a férjemet pedig azért, aki volt, akik voltunk valaha és a maga stilusáért is rajongok. De érzem, hogy sose lehetünk már boldogok, mert ő nem tesz érte. Elhanyagolt, nem becsült meg, sokszor megbántott, ha rossz napja volt, ami elég sürün fordul elő. Viszont ha jó napja van a csillagokat is lehozza nekem és imád, akkor jókat szeretkezünk is. De nekem ez kevés. Haldoklunk és beleszerettem egy másik férfiba, vele nagyon jó, pozitiv egyéniség és mindig bókol, szeretek vele lenni. Nem tudom mit tegyek, nagyon gyenge vagyok...2015. márc. 22. 13:52
21/23 anonim válasza:
Te nem szereted a férjed, ez inkább már csak anyáskodás felette. Azért nem lépsz, mert úgy érezd, szüksége van rád. Ebben az esetben szerintem az egyetlen lehetséges forgatókönyv egy kíméletes szakítás, aminek keretében elmondod, bár tiszteled és szereted őt emberként, a szerelem már elmúlt, és ennyi év után már biztosan tudod, más típusú emberrel akarsz családot alapítani. Bár az őszinteség híve vagyok, szerintem csak feleslegesen összetöröd, ha bevallod neki a szeretődet, úgyhogy ne tedd. Sokkal nehezebb kiheveri az árulást, mint az elhidegülést. Biztosítsd, hogy továbbra is mellett állsz mindenben, de nem párkapcsolat minőségében. Most még mindketten elég fiatalok vagytok ahhoz, hogy új életet kezdjetek valaki más oldalán.
22/23 Bence_ válasza:
"Féltem őt, fogalmam sincs hogy fog reagálni a válásra, nem akarok cirkuszt" Anyuka szeretnél lenni vagy nő?
Helyette ezt nem tudod feldolgozni de nem is a te dolgod. Ez az övé. Ha tényleg befejezitek akkor lehet, hogy bölcs dolog hallgatni a másikról. Bár azt a levest együtt főztétek. Dönts neked tetsző módon és utána örülj a gyümölcsének.
23/23 anonim válasza:
Hagyd ott de ne az uj barátodhoz költözz,azzal még várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!