Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Sokszor elhatároztam már, hogy páromat elhagyom, de sosem tudtam megtenni ezt a lépést. Van egy 1 éves kisfiúnk, ő tart vissza, hogy kilépjek ebből az egészből. Nem bírom már tovább. Rengeteget veszekszünk, ma lenne az 5. évfordulónk, de természetesen elfelejtette. Semmi érzelmet nem érzek már magamban. Megszokásból vagyok vele, és mikor ezt elmondom neki, ígérget hogy változik, tart 1 hónapig aztán minden a régi lesz. Nem tudok ennél többet tenni, a kapcsolatunkat egyedül nem tudom megmenteni. A terhességem egy ppokol volt, akkor is rengeteget veszekedtünk, néha süt a gyűlölet a tekintetéből, utána meg rá kb 2 órára azzal jön hogy szeret. Na én már nem tudok jó pofát vágni ehhez. Mit tegyek?

2014. dec. 11. 16:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
amit tenned kell jelen esetben. Menni
2014. dec. 11. 16:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lépsz akkor csak Te fogsz rámenni...vagy ennél is rosszabb lesz a "kapcsolat".. Szerintem is hagyd el..
2014. dec. 11. 16:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj, mert jobb nem lesz, ha már most ilyen sz.ar.
2014. dec. 11. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
ma van az 5 éves évforduló, de elfelejtette-Te meglepted őt egy romantikus vacsival vagy egy közös kirándulással, vagy valamivel ami kicsit is javíthat a kapcsolaton?
2014. dec. 11. 17:39
 5/15 A kérdező kommentje:
En minden alkalomra megleptem valamivel. Mindug olyan dologgal amit szeretett volna, viszont engem 5 ev alatt nem vitt el egyszer sem vacsorazni vagy egy romantikus akarmire. Majuskosarat is csak az elso evben kaptam tole. Se virag se semmi.
2014. dec. 11. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:
35%

Ha már nem szereted,és semmi érzelmed nincs iránta akkor úgyis válás lesz a vége.Sajnálatos,mert semmi konkrét,komoly problémáról nem írsz (alkoholizmus,hűtlenség,verés stb) csak hogy veszekedtek.De min?

Egyébként lesz miből megélnetek? Vissza tudsz menni dolgozni? Mert az anyagiak sokban számítanak...

2014. dec. 11. 18:43
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Mi az a Majuskosar???

Mert 16eve vagyok hazas, de meg nem adtam olyat a felesegemnek, lehet, hogy holnap le is veszi a fejemet.

2014. dec. 11. 20:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Lépni és menni! Ugyanebben a cipőben voltam 8 évig, amiből 3 év házasság is volt, már gyermekünk is született. Munkán kívül semmi nem érdekelte, meló után hazajött, kb. 3 mondatot sem szólt sem a kislányunkhoz sem hozzám, irigy volt a gyerekünkre, ellökdöste magától. Ha néha kiborultam a gonosz viselkedése és nemtörődömsége miatt, akkor kb. 2 hétig próbált normálisan viselkedni, aztán utána ment minden a régi kerékvágásban. Nekem 8 év volt a tűréshatárom. TAvaly adtuk be a válópert júliusban, idén december 4-én mondták ki a válást.
2014. dec. 12. 07:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezt egyedül neked kell eldöntened, jó tanácsot ebben senki nem adhat. Annyit javasolnék, hogy csak a gyerek miatt butaság benn maradni egy kapcsolatban. Egy gyereknek jobb két külön élő boldog szülő, mint együtt élve két boldogtalan.

Ami segítheti a döntésed, az az, ha elzárod magad kicsit a világtól hogy senki ne zavarjon és nyugodtan végiggondolod mindkét lehetőséget. Ha vele maradsz milyen élet vár rád, mi lenne veletek 10 év múlva, mit tud ő nyújtani neked, stb. Ha nem maradsz vele hova tovább, milyen életet képzelsz el magadnak, meg tudod-e azt teremteni stb. Mindkét verziónál csak figyeld meg milyen érzéseket vált ki belőled és máris tudni fogod a választ.

2014. dec. 13. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezekből a sorokból ítélve kinézem a feleségedből,hogy ha elválsz tőle,akkor kérni fogja tőled a gyerektartást,ami majdnem egy átlagos fizetés fele!
2015. jan. 26. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!