Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Sokszor elhatároztam már, hogy páromat elhagyom, de sosem tudtam megtenni ezt a lépést. Van egy 1 éves kisfiúnk, ő tart vissza, hogy kilépjek ebből az egészből. Nem bírom már tovább. Rengeteget veszekszünk, ma lenne az 5. évfordulónk, de természetesen elfelejtette. Semmi érzelmet nem érzek már magamban. Megszokásból vagyok vele, és mikor ezt elmondom neki, ígérget hogy változik, tart 1 hónapig aztán minden a régi lesz. Nem tudok ennél többet tenni, a kapcsolatunkat egyedül nem tudom megmenteni. A terhességem egy ppokol volt, akkor is rengeteget veszekedtünk, néha süt a gyűlölet a tekintetéből, utána meg rá kb 2 órára azzal jön hogy szeret. Na én már nem tudok jó pofát vágni ehhez. Mit tegyek?

2014. dec. 11. 16:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a feleség. Még mindig semmi változás. December végén el akartam hagyni. Meg is mondtam neki hogy vége. Természetesen pár nap alatt ismét sikerült visszakönyörögnie magát. Mindig megesik a szivem, és szeretem mint embert, mindig reménykedem benne hogy megváltozik és ismét úgy fogom szeretni mint a legelején. De ismét semmi változás. A szexuális életünk egy kész csalódás...100x elmondtam már neki hogy mik lennének az igényeim de őt nem érdekli, viszont ami neki az igénye, én miatta mindent megteszek, csakhogy neki jó legyen. Nem bírom már ezt tovább. Egyszerűen nem érzem magam nőnek mellette, csak egy senkinek.
2015. márc. 1. 20:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, itt szinte mindenki azt javasolta, hogy hagyd el, most mar csak rajtad mulik, mit lepsz, nyilvanvalo, hogy o nem fog valtozni es igazabol nem is torodik veled es a te igenyeiddel, csak azert van veled, mert te sok mindent eltursz es megteszel neki
2015. márc. 1. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:

az emberek csak akkor lépnek, ha rá vannak kényszerülve.

amikor a szenvedés nagyobb vele, mint akár egyedül élni.

még tűrőképességeden belül van, különben nem lenne kérdés.

addig maradni is fogsz.

2015. márc. 1. 23:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem hasonlóan rossz volt a kapcsolatom, csak még ki volt egészülve egy "kis" terrorral (szóban és lelkileg, nem fizikálisan, de nekem elég volt a lelki terror is bőven), 8 éven át folyamatosan az anyjáékkal 1 panellakásban való együttéléssel, totálisan nulla kommunikációval, csapnivalóan rossz szexuális élettel, gyermekünk irányában tanúsított teljes nemtörődömséggel, és emellett még teljesen alárendeltnek éreztem magam mellette. Sokáig csak keseregtem, panaszkodtam, sírtam itt-ott. Aztán egyszer megkaptam az arcomba, hogy amíg csak "nyavalygok", de semmit nem teszek, addig még nem fáj eléggé. Még haragudtam is legbelül, hogy méghogy nem fáj... Dehogynem, akkor már nagyon fájt és gyűlöltem az életemet, de az első lépést megtenni voltam gyenge. De aztán megtettem. És megszabadultam ettől a rossz házasságtól. Ennek idén lesz 2 éve. És mára elmondhatom, hogy a pszichés (depresszió, szorongás) gondjaimra szedett gyógyszereimnek már csak a 40%-ára van szükségem, és idén májusra elhagyom az összeset... Azt hiszem ez mindent elmond arról, hogy mennyit jelent lelkileg az embernek, ha kilép egy lelkileg megnyomorító, megalázó, boldogtalan kapcsolatból. Én csak azt tudom javasolni, hogy pakolj, lépj mielőbb. Jobb nem lesz. Én az új esélyek osztogatását csináltam 6 éven át, nagyon gyenge voltam kilépni előbb, de azt mondják, hogy jobb később, mint soha. Ígérgetni fog továbbra is, változni is fog kb. 2-3 hétre, ahogyan az én férjem is tette éveken át. Aztán megy minden a régiben.
2015. márc. 2. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Na figyeld csak, - ö tartósan reménykedett:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__66..

2015. márc. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!