Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Belebetegedni, hogy korultted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belebetegedni, hogy korultted mindenkit elvesznek, csaladot alapitanak?

Figyelt kérdés
Benne vagyok egy, lassan 7 eve tarto kapcsolatban, de ez nalunk a masik fel reszerol szoba sem kerul. Szeretem ot, felnezek ra, de ebbe hogy en csak ugy vagyok mellette lassan belebetegszem. Volt mar valaki ilyen helyzetben?
2015. márc. 22. 12:24
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
50%
Valóban én sem hiszem, hogy van olyan betegség ami miatt MAJD 2 év múlva kell bármit kivegyenek. Megfelelô vitamindús táplálkozással ki lehet küszöbölni a kisebb nôi bajokat. Csak az a baj, hogy sokaknak errôl fogalmuk sincs.
2015. márc. 22. 14:56
 32/47 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna 7 évet pazarolni erre a kapcsolatra, hiszen úgy tűnik, nem egyeznek a céljaitok. A helyezetedre azt mondom, abból kell dolgozni amink van, a jelen helyzetből kell a maximumot kihozni: eldöntöd mi neked a fontos. A helyedben ha gyereket szeretnék és erre már csak 1-2 évem van, nem az lenne a legnagyobb problémám elvesz-e vagy sem, elég huszadrangú kérdés. Ha az ez utolsó esélyem és mindenképp szeretnék gyereket életem során, és persze akár egyedül (amíg később másik párt nem találok) is tudom vállalni, csúnyán hangzik, de teherbeesnék, akár akarja akár nem. Őszintén szólva kételkedem benne, hogy a párod téged tényleg igazán szeret, amennyiben tudja, hogy vágynál egy gyerekre ennek ellenére nincs sok időd, mégis 7 éve rabolja az idődet....
2015. márc. 22. 14:57
 33/47 anonim ***** válasza:
De továbbra is vele kéne megbeszélned, mert mi itt nem tudunk neked gyereket csinálni a szüleid másfél szobájára.
2015. márc. 22. 14:57
 34/47 anonim ***** válasza:

Egyrészt amit írsz, igaznak tűnik, csak nekem elég gyanús, hogy nagyon egyoldalú információkat kapunk...

2015. márc. 22. 14:59
 35/47 anonim ***** válasza:

28-as vagyok, bocs, így már értem, másra gondoltam, amikor kipakolást írtál. Együttérzek veled, tényleg nehéz ez a helyzet...Próbálj meg beszélni azért a pároddal, szerintem nem érdemes az esküvőhöz ragaszkodni, végül is amit mindenképp szeretnél, hogy legyen saját babád. Ha annak ellenére sem hajlandó, hogy ismeri a helyzetet, megfontolhatod a szakítást, ezek szerint ő pontosan tudja, hogy 5 év múlva már esélytelen a baba. A gond az, hogy az anyagi problémák továbbra is megvannak, kérdéses, találsz-e mást ilyen rövid időn belül, akivel boldog lehetnél és lehet családotok.

Tudom, hogy ez most nem tűnik vigasznak, de örökbe is fogadhattok gyereket később, ha most nem jönne össze, van ismerősöm, aki ezt tette 10 évnyi sikertelen próbálkozás után, és most nagyon boldog a kislánnyal. Azért írom ezt, mert ha ketyeg az óra, hajlamos az ember rágörcsölni és esetleg elsietett döntéseket hozni, másképp látni a dolgokat, mint amilyenek valójában.

2015. márc. 22. 15:02
 36/47 A kérdező kommentje:
34 es azt hiszem nem tenne jot a kapcsolatomnak, ha a parom ideultetnem, hogy olvassa el..
2015. márc. 22. 15:05
 37/47 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon egyszerű a képlet:

A) Gyötrődsz tovább és marad minden a régiben.

B) Elhagyod és új életet kezdesz.

Melyiket választod?

2015. márc. 22. 15:43
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Annyira bírom, mikor van egy kérdés, jön mindenféle válasz, egyik sem jó, aztán egyszer csak kinyögi a kedves kérdező, hogy valójában teljesen más áll a háttérben... Kedves kérdező. Leírtam már mi a teendő. Leültetni a párod és nyíltan megbeszélni mindent. Ha szellemileg elég érettnek érzed magad egy gyermek vállalásához, akkor igazán nem értem mi olyan nehéz ebben. Segítek:

Józsi, ülj le most légy szíves, beszélni szeretnék veled. Pontosan jól tudod, hogy PCOS vagyok, azt is tudod, hogy jó eséllyel pár év múlva már nem szülhetek. Azt mondtad szeretnél egyszer gyereket. Józsi. Nekem vagy most van esélyem szülni, vagy talán soha. Én nem egyszer szeretnék gyereket, hanem most. Ha úgy érzed erre te nem vagy kész és tovább is csak ilyen ködös, bizonytalan jövőt vázolsz elém, akkor hagyjuk az egész kapcsolatot. Biztos jövőt szeretnék, nem majd talán ezt meg azt.

Ezt mondd meg neki.

2015. márc. 22. 15:53
 39/47 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy fontos a baba, de a párodat is megérthetnéd. Téged nem érdekelnek az anyagiak, persze, majd teremtse meg, te végre boldog lehess. Egy albérletet nem tudtatok fenntartani 2 fizetésből, akkor egy gyereket, albérletet hogyan fogtok, miközben a te fizetésed kiesik? Sajnállak, de őt is meg lehet érteni.
2015. márc. 22. 15:57
 40/47 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem arrol volt szo, hogy nem tudtuk fenntartani. Felmondták. Nem gyanaz. Igazatok van. Nem nyaggatom a parom, majd kjelem magam a munkahelyemen.. kesz. ennyi. Csak remelni fudom, hogy mektek soha nem lesz semmilyen betegsegetek, ami a jvotoket befolyasolna. Tudjatok, eskuvo sem kell. Kinek is kellene egy beteg, nemzeskeptelen feleseg.
2015. márc. 22. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!