Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek miért csinálta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a vőlegénnyemmel 5 évig! Van neki egy kisfia, az előző párjától, aki eldobta magától páromat is és a gyereket elment "örömlánynak", a futtatójának gyereket szült évekig nem nézett a fiára, a gyerek engem hivott anyjának, majd egyszer csak úgy gondolta hazajön! A két gyermeke közt hatalmas különbségeket tesz! Mióta tudta, hogy párom tehetősebb lett, (mikor ők együtt voltak nehezen éltek meg, ezért is hagyta el) elkezdte zaklatni,javarészt a kisfiát csak akkor vette elő ha épp ellenünk akarta forditani! amiből volt már több félreértés! Mióta kiment volt párom újra külföldre, nagyon furcsán viselkedett, pedig előtte minden rendben volt, és kiderült, hogy beszélgetnek és békülni akarnak egymással! teljesen lesokkolt a dolog, hisz úgy éltünk szinte mint egy család, és rengeteg dolgot nekem köszönhetett! Nem igazán kaptam választ semmire, nem hajlandó velem azóta szinte beszélni sem! Hogy lehet képes ezek után azzal a nővel szóba állni???? Biztos vagyok benne hogy csak a pénzére fáj a foga, ráadásul a lányzó a mai napig hirdeti magát bizonyos szolgáltatásokat nyújt...sőt tovább megyek bizonyitani tudom, hogy konkrétan kijelentette neki csak a pénz kell páromtól és mindent megtesz hogy meglegyen mindene utánnanem érdekli! többen próbálják felnyitni a szemét, és minden ellenére meg akarom őt óvni ettől!!de hogy lehet ennyire vak? Én tiszta szivemből szerettem, mit tegyek?????
2015. márc. 20. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Addig lépj ki ebből emelt fővel, míg tudsz szerintem is, ne alázd meg magad fölöslegesen. A gyerek sajnos sérülni fog, de az apja miatt, ezzel nem tudsz mit csinálni.
2015. márc. 21. 01:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Nézd, az érzelmeket ne tudod befolyásolni, egyszer már megfogta a pasit, és hát...a testéből él, akkor tudhat egyet s mást, amivel ismét célba talált. Nem voltál neki elég fontos, és a rendezett családi életetek sem. Mire rájön arra, hogy milyen idióta volt, addigra te már régen boldog leszel másnak az oldalán. Sajnos itt nem tudsz mit tenni, és őszintén: ezek után nem is szabad. 5 évet kidob az ablakon azért a riherongyért, nem gondol senkire, a gyerekére sem.. Ez szomorú, de örülj neki, hogy még emelt fővel tudsz távozni, és nem később, amikor már nemcsak a vőlegényed...Kaptál egy új esélyt az élettől, és időben kiderült, hogy milyen emberrel élsz együtt (aki nem szeret igazán).
2015. márc. 21. 05:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne sajnáld!

Lépj túl rajta. Hidd el,találsz olyan férfit még,akinek rendezett a háttere!

2015. márc. 21. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:

volt párom

itt aq lényeg elhagytak és ahelyet hogy tovább lépnél mindenféle barom'ágon agyalsz

keres egy új pasit, dolgoz jár túrázni de ne találj ki nem létetező doélgokat

2015. márc. 21. 21:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez nem kitalált dolog hanem igaz! és mikor valakiket a családodnak szerets, egy gyerek elfogad téged úgy mintha az anyja lennél ezek nagy dolgok, és nem lehet egyik napról a másikra kitörölni az érzéseket!
2015. márc. 21. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:
csak bebeszéled magadnak hogy a nő aki leváltot ku'va és anyit azal ezen hogy el is hiszed
2015. márc. 21. 22:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Te honnan tudod úgy őszintén? csak tudom hogy miért dobta el annak idején a másfél évs fiát és hogy kinek és hol dolgozott!!! mindenki tudja róla!!!
2015. márc. 21. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!