Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolati/házassági válságban lévők, vagy azon túllévők, ismeri/csinálta valaki a 40 napos kihívást?
nem, nem is ismertem eddig
másképp oldottuk meg a problémáinkat
Csak egyetlen apróbb kérdés:
Szerinted kérdező, ma Magyarországon 100 házasságból mennyi az arány arra, hogy valódi, tiszta érzelmeken, önzetlen szerelmen, szereteten alapulva kötődik?
Megmondom: 100-ból 1, azaz egyetlen 1 db.Ilyen az arány.
Úgy hogy lehet könyveket elővenni, meg divatot majmolni, meg párterapeutához járkálni, csak felesleges, hiszen ez az egyetlen jó alappillére egy valódi jól működő házasságnak.Ami nem csak gazdasági közösség, hanem valódi érzelmi alapon álló család.
Utolsó, nem tudom, engem az érdekel, hogy aki végigcsinálta ennek a könyvnek a segítségével a 40 napos kihívást, annak segített-e vagy sem. A kérdésre továbbra is várom a tapasztalatokat. Az is érdekelne, hogy akik túléltek egy válságot, azok mivel oldották meg, min változtattak, hogy újra visszahozzák a kapcsolatukba a szeretetet? Érdekel az is, ha valakinek a könyv adott ötleteket arra, hogy hogyan figyeljünk egymásra, hogyan tegyünk egymásért (illetve ez utóbbi a könyv nélkül is érdekel). Szeretem a páromat, már túlvagyunk egy válságon, amit csak tudunk megteszünk egymásért. Nekem sokat segített a fentebbi film és könyv, bár persze én is "személyre szabtam" és a saját dolgainkhoz alakítttam, csak érdekelne, hogy van-e még itt valaki, akinek segített, illetve az is érdekel, ha valakinek más segített.
Amikor válságban voltunk akkor is úgy voltam vele, meg most is, hogy amit lehet, azt megteszek, nem érdekel, hogy egy újkeletű módszer, vagy egy régi hagyomány, vallás, vagy egy magazin tippje, egészen addig, ameddig úgy érzem, hogy segíthet.
SZóval akkor ti vallásosak vagytok? Azért gondolod ez a megoldás?
Nem vagyok vallásos, megnéztem, és ... nane a nő tesz meg mindent a pasi meg csak kap.
ÉN beszélgetésben hiszek!
Leülni beszélni beszélni!
5!te a saját környezetedből vonzás le ezt a következtetést? Mert akkor szakadj ki ebből a közegből, de gyorsan!
Legalábbis amit én látok, nem ilyen!
Hogy válaszoljak is: nem tudom miről van szó! De csak azt a házasságot lehet megmenteni,amit mind a két fél akar!
Jó bocs akkor ezer éve láttam.
Mondjuk, ha nem rébuszokban beszéltnél és leírnád mi a ti problémátok és a párod egyáltalán meg akarja e oldani, talán könnyebb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!