Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolati/házassági válságban lévők, vagy azon túllévők, ismeri/csinálta valaki a 40 napos kihívást?
Nem csináltam ugyan végig de olvastam a könyvet és azt vettem észre, hogy mi nagyon sok mindent, szinte mindent alapból így csinálunk a férjemmel (a vallási részek kivételével, mert kettőnk közül csak én vagyok vallásos) és nagyon jó a házasságunk. :)
Szerintem vannak benne igazán jó tanácsok, bár azt nem hinném, hogy tényleg minden kapcsolat megmenthető lenne ezzel.
13-as, olvastam a könyvet és pont arról is szól, hogy nem csak 40 napig kell kedvesnek lenni, stb., tehát ebbe most kár beleokoskodni.
Az meg olyan bődületes marhaság, hogy felhoztad a más érdeklődési kört...! :D Attól még nagyon jól működhet a házasság, ha a feleknek nem ugyanaz az érdeklődési körük.
A közös célok hiányában már igazat adok, az komoly probléma.
Akiknek az a "40 napos dolog" újdonságot hozott, azok iért csodálkoznak, hogy nem jó a kapcsolat? Egy film/könyv kell, ahhoz hogy kedveskedjünk? Hogy felhivjam napközben,hogy hogy van? beszélni a gyengéseinkről?
"13. Beszéld meg a társaddal, hogy nézeteltérések esetére alakítsatok ki közösen ésszerű szabályokat! Ha a társad erre nem kész, akkor írd le saját "harci" szabályzatodat. Határozd el, hogy a következő nézeteltérés során ragaszkodni fogsz hozzá!"
ABSZURD! Ahol ez nem így van, az RÉG ROSSZ!
2. Vagyok
A szeretettel nem volt gond, hanem sok mással.
Kommunikációval, még nem vagyunk teljesen túl a dolgokon, most kiderül, hogy amit megbeszéltünk, az úgy lesz-e...:)
Ha nem, akkor elmegyünk szakemberhez.
Nekem vannak problémáim, de nem a párkapcsattal, hanem komoly önértékelési gondok, ami kihat a munkakeresésemre...
Így az életünkre is sok negatív hatással van.
Úgy nez ki a férjem segítségével sikerül megoldani.
A legnagyobb baj az volt, hogy ő kevesnek érzi hozzám, mármint a problémám megoldásához, támogatáshoz magát.
Én még kihagynám a külső segítséget...
Lépésről lépésre úgy érzem haladunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!