Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mindig úgy éltek házaséletet a férjetekkel, hogy teljesen csupaszok, frissen borotváltak vagytok? Vagy nem kiábrándító egy férjnek, ha látja, hogy a feleség itt-ott szőrös, amikor nem frissen szőrtelenített?
Kicsit megnyugodtam, hogy nem én vagyok az igénytelen, ha nem borotválom minden nap :D
Én van, hogy csak hétvégén szoktam. Érzékeny a bőröm, bezzeg a szőrszálak mindenhol erősek sajnos, genetika. Így, ha frissen borotvált vagyok, nagyon jól érzem magam, de néha már 1 nappal később durva borosta van. 2-3 napnak azért el kell telnie, mert nagyon tud ám fájni, ha újra nekiállok.
A lábam ugyanez, bár az szerencsére jobban bírja a gyűrődést :)
A férjem mindig azt mondja, főleg télen, hogy télre kell a bunda, neki is van, meg sem érzi. A nemi szőrzet meg tetszik neki, ha kicsit selymes :) Ő mondta. :D
Nem szokta érdekelni, ha kicsi borosta van, imádja mindenhogy :) Más kérdés, hogy engem eléggé zavar...
az én páromnak nem kiábrándító, tudja hogy emberből vagyok, mint mindenki más.
mostanában epilálni szoktam, vagy gyantáztatni, minden hétvégén, de olyan is előfordul hogy két hetente (ez inkább télen)
de nem zavarja, ígyis vonzódik hozzám.
Én sem naponta szőrtelenítek, hanem hetente. Szerencsére eleve nem vagyok nagyon szőrős, másrészt világos szőke, úgy hogy nem látszik pár nap után sem.
A #9-es voltam. Köszönöm a lepontozást, bár az okát nem bírom megfejteni.
#18-as vagyok. Te is félreértettél engem, de te írtad, hogy irigyled h más férje milyen megértő és sok boldogságot kívánsz, mintha te nem volnál az...
Tudom hogy drága a "végleges" de megéri. Nem csak a szex miatt. Utáltam, hogy akörül forog az életem, hogy épp borotválkoztam-e. Évek óta nem tudtam felvenni egy rövidnadrágot vagy szoknyát, mert ha leborotváltam a lábam akkor 10 perc alatt kipirosodtak a szőrtüszők, ha nem borotváltam, meg szőrös volt. Ahoz igazodtak a mindennapjaim, hogy épp nem szőrös a hónaljam, felvehetek-e ujjatlan felsőt. Rettentő nyomasztó volt és mindenütt csak szép lábakat és hónaljakat láttam másokon. Frusztrált az ágyban, még engem is zavart, nem várhatom el a páromtól, hogy neki tetsszen, ha nekem sem tetszik. Nekem megérte megszabadulni ettől. Már nem kell aggódnom, hogy pont akkor vágom meg magam a borotvával, amikor jól kellene kinézni és nem mérgelődök ha végül mégse lesz semmi szex én meg hiába borotválkoztam, vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!