Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti mindig úgy éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mindig úgy éltek házaséletet a férjetekkel, hogy teljesen csupaszok, frissen borotváltak vagytok? Vagy nem kiábrándító egy férjnek, ha látja, hogy a feleség itt-ott szőrös, amikor nem frissen szőrtelenített?

Figyelt kérdés
(A kérdés azokhoz szól, akik szőrtelenítenek.)
2015. márc. 19. 17:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
Nem borotvál minden nap a párom, az kikészítené a bőrét. Általában 2-3 napot vár vele, ahogyan én is mert egyikünk sem szőrpárti az intim részeken. A látvány nem zavar, a szúrás néha kellemetlen.
2015. márc. 19. 17:56
 2/32 anonim ***** válasza:
92%

A férjem tisztában van vele, hogy emberből vagyok...

HA képes volt hetekig fürdetni, mikor a balesetem után fekvőbeteg voltam, nyilván pont nem fogja zavarni, ha nem vagyok frissencsupasz.

Ráadásul minden gyantázás után megjegyzi, hogy hagyjam a fenébe, ne csináljam, nem ezen múlik, mennyire szeret és kíván. :)

2015. márc. 19. 18:00
 3/32 anonim ***** válasza:
84%
Én hétvégente szoktam epillalni, így csütörtökön kb már vannak szőrszálak. Van, hogy hétvégén nem mindig jut rá idő, energia, így kimarad egy. Olyankor is szoktunk szexelni, csak én kellemetlenül érzem magam, de a páromat nem érdekli. Ha közeledik és mondom neki, hogy ne, mert nem volt időm epillalni, akkor mindig nevet és azt mondja, hogy " hümmm, nyami, szőrös punci", pedig csupasz párti, ha már látványról van szó. De ha áll neki, akkor oly mindegy... :D
2015. márc. 19. 18:01
 4/32 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is az a problémám, hogy annyira kippattogzik a bőröm, mivel extra érzékeny, hogy van, hogy 1 hét kell, mire újra tudok borotválni. És mivel a szőröm erősebb, ezért sokszor megfordul bennem, hogy nem kiábrándító-e, mikor úgy lát a férjem. Epilálás, gyanta szóba sem jöhet, annyira fáj, ráadásul még a szőr is benő tőlük.
2015. márc. 19. 18:02
 5/32 anonim ***** válasza:
43%
Hát nekem sose nőtt be gyantázás után, csak borotválás után...
2015. márc. 19. 18:03
 6/32 A kérdező kommentje:

2-es: nagyon aranyos férjed lehet.:)

3-as: azért ez megnyugtató. Persze nem tudom, hogy nektek mennyire látszik, mikor hagyjátok, mert sajnos nekem fehér bőröm van, viszont sötét a szőr.:(

2015. márc. 19. 18:04
 7/32 A kérdező kommentje:
4-es: akkor te szerencsés vagy, nálam pont fordítva van.:(
2015. márc. 19. 18:05
 8/32 anonim ***** válasza:
93%
Nekem kreol bőröm van, de szintén a nagyon érzékeny típusból készült. Számomra a borotva abszolut felejtős, az epilátor szintén nem favorit, mert benő tőle. Ami bevált és sokáig szőrtelen maradok, az a szemöldökcsipesz! Komolyan! Nekiülök és kicsipegetem. Nem gyullad be, nem nő be, 2 hétig sima marad. A szőrtüszőket pedig kinyomkodom, mint a pattanást, vagy miteszert, így fekete pöttyök se maradnak. Picit piros egy par oraig, de masnapra tökéletes ;)
2015. márc. 19. 18:09
 9/32 anonim ***** válasza:
68%
Szerencsére nekem nem érzékeny a bőröm a szőrtelenítésre. Elsősorban nem a férjem kedvéért szőrtelenítek, hanem mert úgy érzem magam komfortosan.
2015. márc. 19. 18:11
 10/32 A kérdező kommentje:
Én sem a férjem kedvéért szőrtelenítek, de sajnos nem tudok gyakrabban, mivel nem vagyok olyan szerencsés sajnos, mint te, utolsó.
2015. márc. 19. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!