Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti mindig úgy éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mindig úgy éltek házaséletet a férjetekkel, hogy teljesen csupaszok, frissen borotváltak vagytok? Vagy nem kiábrándító egy férjnek, ha látja, hogy a feleség itt-ott szőrös, amikor nem frissen szőrtelenített?

Figyelt kérdés
(A kérdés azokhoz szól, akik szőrtelenítenek.)
2015. márc. 19. 17:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

én se tudom minden nap

meg van hogy csak a szemérem domra van időm az ajkakról már nem tudom leszedni, nem esik kézre fáradt vagyok

nekem azt mondta nem zavarja, ha nem szedném se

de igyekszek minden fürdésnél borotválni, de így se mindig sima

2015. márc. 19. 18:16
 12/32 anonim ***** válasza:
95%

Aranyos bizony :)19 éves voltam, mikor összeházasodtunk, ő 24. Egy év múlva született a lányunk, 5 hónap múlva volt balesetem... két évig nulla házasélet, örültünk, hogy élek, nem volt ép csontom...

ÉS áprilisban kezdjük a 20. közös házas évünket... :) Szóval kit érdekel a szőr, élünk.

Egyébként szerintem mi nagyobb ügyet csinálunk a kérdésből, mint a pasik.

2015. márc. 19. 18:18
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon nem bírom magam, ha szőrös vagyok, de nekem is túlérzékeny a bőröm, nem bírja. Férjemet egyszerűen nem érdekli. Volt olyan, hogy én nem akartam, mert fúhúj, már napok óta nem voltam borotva-közelben, mindig ő volt, aki közölte, hogy őt nem zavarja. Pedig nincs oda a szőrtengerért közel sem. Az elmúlt 6 évben nem érezte kiábrándítónak.
2015. márc. 19. 18:19
 14/32 A kérdező kommentje:
Irigyellek titeket! További sok boldogságot kívánok nektek!:)
2015. márc. 19. 18:20
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Az kiábrándítóbb amikor elutasítja a szexet csak azért, mert van egy kis borostája. Volt ilyen és nem lehetett semmivel rávenni ilyenkor a szexre, hiába mondtam hogy ugyanolyan szexi úgy.
2015. márc. 19. 18:21
 16/32 A kérdező kommentje:
Jó olvasni, hogy egy férfi is így gondolja. Bevallom, én is volt, hogy inkább nem mentem bele a szexbe, mert félem, hogy kiábrándul, aztán meg jól megsértődött.
2015. márc. 19. 18:23
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azért vigyázom arra,hogy az intim területeken mindig ápolt legyek,egyébként nem vagyok nagyon szőrösödős típus mert született vörös vagyok,- épp ezért a férjem szereti ha hagyok egy kis "frizurát "ezen a részen.

De ahol epilálok + borotválok utána befújom Kodan bőrfertőtlenítővel.Akinek érzékeny a bőre próbálja ki és még Primavera 250ml -es körömvirág krémje,illetve

SUDOCREM VÉDŐKRÉM PELENKAKIÜTÉS ELLEN 400 g -os krémje tuti,hogy hatásos lesz próbáljátok ki.

39/N

2015. márc. 19. 18:26
 18/32 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező!

Ha a bőröd fehér és a szőr sötét, akkor ajánlom a lézeres szőrtelenítést, pont ilyen bőrtipuson a leghatékonyabb. Én kipróbáltam és maximálisan elégedett vagyok vele. Rengeteget kínlódtam a borotválással, benőtt szőrrel és utáltam levetkőzni a párom előtt. Ráadásul néha megjegyezte hogy borostás a lábam vagy ilyesmi, és nekem iszonyú kellemetlen volt, még ha ő viccből mondta is. De nem foroghat e körül a szexuális életünk, hogy csak akkor legyünk együtt ha én frissen borotvált vagyok... Szóval ne irigykedj másokra, hanem válassz hatékony szőrtelenítési módot! Meglátod, megéri és jobban fogod érezni magad!

2015. márc. 19. 18:33
 19/32 A kérdező kommentje:

Nem irigykedem másokra, kár volt ezt írnom, nem negatív kommentnek szántam!"-.-

De gondolom, akinek írtam rájött.

2015. márc. 19. 18:39
 20/32 A kérdező kommentje:
És a lézeres szőrtelenítés egy kicsit drága, nem mindenki engedheti meg magának.:(
2015. márc. 19. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!