Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság vagy gyerek?
Csak egy elméleti kérdés.
Jön egy jótündér, és teljesíti egyetlen kívánságodat. Választhatsz, hogy melyiket:
Tökéletes házasság: megtalálod életed párját. De mindenben. Lelki társak vagytok, ugyanazt találjátok viccesnek, befejezitek egymás mondatát. Külsőre, belsőre olyan, amilyen neked tökéletes. Egyikőtök sem csalja meg a másikat, nem hazudtok, nem veritek át egymást. Nagyon hosszú és boldog életet éltek mindketten.
Ennek a feltétele, hogy nem lehet gyereketek. Semmilyen úton, se természetesen, se örökbefogadással, se küszöbön hagyott gyerekkel, sehogy.
VAGY
Tökéletes gyerekek: annyi és olyan nemű gyereked születik, amiről mindig álmodtál. Okosak, szépek, semmiben nem szenvedtek hiányt. Olyanok, amilyennek elképzelted, pl. van egy zongorista fiad vagy egy élsportoló lányod, szeretik a rockzenét, vagy festeni, amit csak akarsz. Boldogak és egészségesek mind.
Ennek a feltétele, hogy a házasságod tönkremegy és egyedül kell élned. Nem találsz párt, ha keresel sem.
Nincs harmadik verzió, nem lehet "csalni". Melyiket választanátok?
Házasság. De ezt benéztem, mivel a vőlegényme nemrég hagyott el azért, mert úgy döntött, hogy ő akkor most gyereket akar, én meg mondtam, hogy őőőő, nem.
Szóval gyereket SOHA!
"Ennek a feltétele, hogy nem lehet gyereketek. Semmilyen úton, se természetesen, se örökbefogadással, se küszöbön hagyott gyerekkel, sehogy."
Ha ez lenne a feltétele, akkor nem találtam meg a tökéletes társam. Az én tökéletes társam ugyanúgy várja, hogy kezében tartsa majd a babánkat, mint én. És tényleg tökéletes, és tényleg várja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!