Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság vagy gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság vagy gyerek?

Figyelt kérdés

Csak egy elméleti kérdés.

Jön egy jótündér, és teljesíti egyetlen kívánságodat. Választhatsz, hogy melyiket:

Tökéletes házasság: megtalálod életed párját. De mindenben. Lelki társak vagytok, ugyanazt találjátok viccesnek, befejezitek egymás mondatát. Külsőre, belsőre olyan, amilyen neked tökéletes. Egyikőtök sem csalja meg a másikat, nem hazudtok, nem veritek át egymást. Nagyon hosszú és boldog életet éltek mindketten.

Ennek a feltétele, hogy nem lehet gyereketek. Semmilyen úton, se természetesen, se örökbefogadással, se küszöbön hagyott gyerekkel, sehogy.

VAGY

Tökéletes gyerekek: annyi és olyan nemű gyereked születik, amiről mindig álmodtál. Okosak, szépek, semmiben nem szenvedtek hiányt. Olyanok, amilyennek elképzelted, pl. van egy zongorista fiad vagy egy élsportoló lányod, szeretik a rockzenét, vagy festeni, amit csak akarsz. Boldogak és egészségesek mind.

Ennek a feltétele, hogy a házasságod tönkremegy és egyedül kell élned. Nem találsz párt, ha keresel sem.

Nincs harmadik verzió, nem lehet "csalni". Melyiket választanátok?

2015. márc. 18. 17:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%
A házasságot választanám. Bár mindig is akartam gyereket, és tervezzük is a vőlegényemmel, attól függetlenül az ember társas lény. Ha a 2. Opciót választom, akkor eléldegélünk szépen a gyerekekkel, viszont nekik is lesz önálló életük, családjuk 20+ év után, utána én pedig egyedül maradnék még legalább 30-40 évre?! Nem bírnám ki.
2015. márc. 18. 17:55
 12/34 anonim ***** válasza:
66%
Házasság.
2015. márc. 18. 17:55
 13/34 anonim ***** válasza:
42%
Én szeretnék gyereket, de nem vagyok házasságpárti. A két opció közül viszont a tökéletes társat választanám.
2015. márc. 18. 18:03
 14/34 anonim ***** válasza:
49%
én inkább a gyereket választanám. az se lenne baj ha nem tökéletesek...
2015. márc. 18. 18:07
 15/34 anonim ***** válasza:
30%

Te kérdező!Olyan sötét vagy,hogy hozzád képest a néger szerszáma neoncső :D

Mint tökéletes ember,nincs tökéletes gyerek,de szülő sem,stb. Kívánom,hogy ne legyenek gyerekeid,mert nagyon autisztikus elvárásokat fogalmaztál meg,amiknek kétlem,hogy egyáltalán a töredékével büszkélkedhetsz.A kapcsolatom hasonló,amit a házassággal megfogalmaztál,de mi majd szeretnénk picúrokat is.

2015. márc. 18. 18:11
 16/34 anonim ***** válasza:
86%
Inkább egy boldog, élethosszig tartó párkapcsolat, mint egy gyerek egyedül. Az ember társas lény, ha egy gyerek tölti ki az életét értelemmel, sokszor nem tud leválni, mert a szülő nem engedi, senki nem elég jó a gyerekének, nem akar egyedül maradni, gyakorlatilag a gyereke a tárasa. Ezekből lesznek a tapadó, érzelmileg zsaroló szülők, akik miatt a gyerekük vagy úgy elmenekül, hogy sose néz rá többet, vagy szépen belesavanyodik az anyuci szoknyáján való ücsörgésbe, és anyucival éli az életét, ahelyett, hogy kirepülne. Nem egészséges.
2015. márc. 18. 18:20
 17/34 anonim ***** válasza:
31%
Te beteg vagy? Csak mert a kérdésed teljesen irreális, még elméletileg is, mivel csak és kizárólag ez a két opció nem létezik.
2015. márc. 18. 18:29
 18/34 A kérdező kommentje:

"csak és kizárólag ez a két opció nem létezik"

Igaz. Épp ezért elméleti a kérdés.

A "tökéletest" nem úgy értem, hogy olyan, mint egy robot, hanem számodra tökéletes. Pl. ha neked a tökéletes gyerek okos, akkor olyat, vagy ha inkább ezermester, akkor olyat.

Tudom, hogy hülye kérdés. De csak játék. Aki akar, válaszolhat, aki nem, annak nem kell. Szoktam ilyen idiótaságokon gondolkozni, és gondoltam, megkérdezek másokat is.

2015. márc. 18. 18:41
 19/34 gömbicica ***** válasza:
6%

kedves KÉrdező.

nagyon ráérhetsz((((

2015. márc. 18. 19:05
 20/34 anonim ***** válasza:
80%

Off:

Nem értem mit piszkáljátok a kérdezőt? Annyi kamu kérdés van itt a gyikon, amikre erőszeretettel válaszoltok, most meg, hogy elméleti valóban "kamu" kérdést tettek fel nektek azon meg háborogtok. aki pedig írta a kérdezőnek, hogy de nagyon ráér, már bocsi, de ha te ráérsz arra, hogy itt lógj arra se lehetne jobbat mondani. Ezek szerint te is nagyon ráérsz? :D :P

2015. márc. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!