Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság vagy gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság vagy gyerek?

Figyelt kérdés

Csak egy elméleti kérdés.

Jön egy jótündér, és teljesíti egyetlen kívánságodat. Választhatsz, hogy melyiket:

Tökéletes házasság: megtalálod életed párját. De mindenben. Lelki társak vagytok, ugyanazt találjátok viccesnek, befejezitek egymás mondatát. Külsőre, belsőre olyan, amilyen neked tökéletes. Egyikőtök sem csalja meg a másikat, nem hazudtok, nem veritek át egymást. Nagyon hosszú és boldog életet éltek mindketten.

Ennek a feltétele, hogy nem lehet gyereketek. Semmilyen úton, se természetesen, se örökbefogadással, se küszöbön hagyott gyerekkel, sehogy.

VAGY

Tökéletes gyerekek: annyi és olyan nemű gyereked születik, amiről mindig álmodtál. Okosak, szépek, semmiben nem szenvedtek hiányt. Olyanok, amilyennek elképzelted, pl. van egy zongorista fiad vagy egy élsportoló lányod, szeretik a rockzenét, vagy festeni, amit csak akarsz. Boldogak és egészségesek mind.

Ennek a feltétele, hogy a házasságod tönkremegy és egyedül kell élned. Nem találsz párt, ha keresel sem.

Nincs harmadik verzió, nem lehet "csalni". Melyiket választanátok?

2015. márc. 18. 17:33
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
60%
birom az ilyen idiota kérdéseket :-)))
2015. márc. 18. 17:38
 2/34 anonim ***** válasza:
77%
Házasság.
2015. márc. 18. 17:38
 3/34 anonim ***** válasza:
59%
Házasság. De ezt meg is kaptam az élettől. Gyereket nem akarunk.
2015. márc. 18. 17:39
 4/34 anonim válasza:
87%
Házasság, mert nekem nem kell tökéletes gyerek, hisz én se vagyok az, olyan lenne mintha nem is az enyém lenne. De a legfontosabb az, hogy egyedül, a szerelmem nélkül nem lenne jó látni a gyerekeimet felnőni. Mellesleg olyan gyereket szeretnék akiben látom a szerelmem, hisz a gyerek a szüleire hasonlít.
2015. márc. 18. 17:40
 5/34 anonim ***** válasza:
74%

Értelme nincs egyiknek se.

Tökéletes gyereket soha nem akarnék, de gyereket mégpedig boldog házasságban igen.

2015. márc. 18. 17:44
 6/34 anonim ***** válasza:
59%
Házasság. Amúgy sem érzek zsigeri kényszert a gyerekvállalásra. Egyébként házas vagyok és most előbb tervezünk kutyát, mint gyereket. Le tudnám így élni az életemet.
2015. márc. 18. 17:46
 7/34 anonim ***** válasza:
38%
gyerek :)
2015. márc. 18. 17:47
 8/34 anonim ***** válasza:
89%
Házasság ! Képes lennék lemondani a gyermekvállalásról az életem párja miatt , nem hagynám el azért , mert nem lehet gyermekünk !
2015. márc. 18. 17:47
 9/34 anonim ***** válasza:
74%

Eléggé idióta kérdés! :D :P

Egyik se kellene, ez egy gonosz tündér, menjen az ilyen a fenébe! :D :P

2015. márc. 18. 17:48
 10/34 anonim ***** válasza:
21%
Gyerek!
2015. márc. 18. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!