Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen végzettségű embert képzeltél el magad mellé és végül olyannal sikerült-e együttélned?
Bevallom őszintén, hogy 2 diplomával, több felső-és középfokú nyelvvizsgával, felsőfokú szakmai képzéssel bizony diplomás embert képzeltem el magam mellé.
Ennek ellenére a férjemnek csak szintén felsőfokú szakmai képzettsége van, és imád hobbiszinten is a két kezével dolgozni, szerelni, barkácsolni.
Szóval nem, nem sikerült, de egy percig sem bánom, imádom őt.
Utolsó:
Az exem egyetemen tanít matekot. Ahhoz ért, máshoz nem. Igazi szakbarbár. Semmit nem veszítettél.
(Egy szintén műszaki hölgy)
" Imádtam hogy minden műszaki kütyüt olcsón beszerzett vateráról, innen-onnan, megszerelt telefont, számítógépet st"
Na ezt én nőként is tudom, ehhez nem kell sok ész. Főleg nem villamosmérnöknek lenni, elég a seftelés :)
" azóta is ő csinálja a gépeimet"
Na megnézném azt a pasit akit a számítógépem vagy telefonom közekébe engedek :)
Ha csak nem műszaki informatikus, mint én is.
Nekem nem igazán számít a végzettség, a bizonyítvány, a papírok.
Többször tapasztaltam hogy a kétkezi munkát végző emberek sokkal több érzelmi intelligenciával rendelkeznek, sokkal talpraesettebbek, segítőkészebbek mint pl egy irodában ülő ember. Persze ez nem minden esetben igaz, ismétlem, amit én tapasztaltam.
egyébként a párom diplomával rendelkezik, de semmi hasznát nem vette az életben. (sajnos)
nálam a végzettség nem volt szempont, és szerintem millioszor fontosabb dolgook is vannak amikor párt választ maga mellé az ember.
Elhangzott itt többször, hogy nem számít a végzettség, csak értelmes legyen. Érdeklődő, nyitott szakmunkás mi? ...na persze. :)
Én elvártam a páromtól, h legalább egy büfé-ruhatár szakos diplomája legyen. Ha tényleg értelmes, ez nem egy nagy kihívás.
Valahogy soha nem vonzott, hogy egy 0 világképű valakivel éljek, akivel semmiről nem lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!