Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen végzettségű embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen végzettségű embert képzeltél el magad mellé és végül olyannal sikerült-e együttélned?

Figyelt kérdés

2015. márc. 18. 16:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

Bevallom őszintén, hogy 2 diplomával, több felső-és középfokú nyelvvizsgával, felsőfokú szakmai képzéssel bizony diplomás embert képzeltem el magam mellé.

Ennek ellenére a férjemnek csak szintén felsőfokú szakmai képzettsége van, és imád hobbiszinten is a két kezével dolgozni, szerelni, barkácsolni.

Szóval nem, nem sikerült, de egy percig sem bánom, imádom őt.

2015. márc. 18. 20:18
 22/37 anonim ***** válasza:
69%
Mindig bejöttek azok a pasik akik értették a matekot, meg a műszaki dolgokat,mert én világéletembe tök hülye voltam hozzá.Vonzónak találtam,meg úgy általában máshogy gondolkoztak,mint én,racionálisabbak voltak. Emlékszem mennyit bénáztak otthon a szüleim ano mikor segíteni kellett volna a matek meg fizika háziban, mert egyikük se értette,akkor határoztam el,hogy az én családomban ilyen nem lesz. Ennek megfelelően az összes pasim nagyon vágta a matekot, a párom(7 éves kapcsolat) pedig gépészmérnök.
2015. márc. 18. 20:26
 23/37 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó:

Az exem egyetemen tanít matekot. Ahhoz ért, máshoz nem. Igazi szakbarbár. Semmit nem veszítettél.

(Egy szintén műszaki hölgy)

2015. márc. 18. 20:30
 24/37 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nem a végzettség számított, hanem, hogy legyen "hasznos" tudása. olyan dolgok, amiket ő meg tud csinálni én nem. Pl az első komoly párom villamosmérnök volt, azóta is ő csinálja a gépeimet :D Imádtam hogy minden műszaki kütyüt olcsón beszerzett vateráról, innen-onnan, megszerelt telefont, számítógépet stb. A második páromból pont ez hiányzott. Mindenhez szakembert hívott, ez számomra lelombozó egy ffiban. A vőlegényem asztalos ,és kb mindent meg tud csinálni a ház körül is, meg egyszerűbb dolgokat az autómon is. Nem tudom miért, de nekem ez nagyon imponál, ha egy férfi ért mindenféléhez :)
2015. márc. 18. 20:55
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

" Imádtam hogy minden műszaki kütyüt olcsón beszerzett vateráról, innen-onnan, megszerelt telefont, számítógépet st"

Na ezt én nőként is tudom, ehhez nem kell sok ész. Főleg nem villamosmérnöknek lenni, elég a seftelés :)

" azóta is ő csinálja a gépeimet"

Na megnézném azt a pasit akit a számítógépem vagy telefonom közekébe engedek :)

Ha csak nem műszaki informatikus, mint én is.

2015. márc. 18. 21:14
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó: de én hiába seftelek, ha nem értek a dologhoz, amit veszek. Ő gyors szét is kapta, megnézte a laptopot az a vinyó van-e benne, amit írtak, meg ilyen mindenféle dolgokat. Az tök jó, ha te ehhez értesz, akkor neked olyan pasi kell, aki olyat tud, amit te nem :D Ilyen egyszerű.
2015. márc. 18. 21:40
 27/37 anonim ***** válasza:
38%
Egyetemet végzettként szintén egyetemet végzettet képzeltem el magam mellé és így is lett. Nyelvszakos tanár vagyok, a párom állatorvos. Kőkeményen megdolgoztam a diplomámért, én nem a sejhajomat meresztettem mint ahogy a melegedő szakokon szokás és ezt csak olyan értheti, aki szintén gürcölt. Megmondom őszintén, én még alapszakos Bsc-sel/BA-sal sem kezdtem volna szívesen. Persze hozhatta volna másképp is az élet, nem ezt mondom. 29 N /32 F
2015. márc. 18. 21:47
 28/37 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem igazán számít a végzettség, a bizonyítvány, a papírok.

Többször tapasztaltam hogy a kétkezi munkát végző emberek sokkal több érzelmi intelligenciával rendelkeznek, sokkal talpraesettebbek, segítőkészebbek mint pl egy irodában ülő ember. Persze ez nem minden esetben igaz, ismétlem, amit én tapasztaltam.

egyébként a párom diplomával rendelkezik, de semmi hasznát nem vette az életben. (sajnos)

nálam a végzettség nem volt szempont, és szerintem millioszor fontosabb dolgook is vannak amikor párt választ maga mellé az ember.

2015. márc. 18. 22:21
 29/37 anonim ***** válasza:
14%

Elhangzott itt többször, hogy nem számít a végzettség, csak értelmes legyen. Érdeklődő, nyitott szakmunkás mi? ...na persze. :)

Én elvártam a páromtól, h legalább egy büfé-ruhatár szakos diplomája legyen. Ha tényleg értelmes, ez nem egy nagy kihívás.

Valahogy soha nem vonzott, hogy egy 0 világképű valakivel éljek, akivel semmiről nem lehet beszélgetni.

2015. márc. 19. 08:57
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
Több, mint 10 évet tanultam egyetemen, ezért elvárom, hogy legalább egy bsc-je legyen..de inkább msc.
2015. márc. 19. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!