Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen végzettségű embert képzeltél el magad mellé és végül olyannal sikerült-e együttélned?
Tiniként egy kőgazdag multimilliomos, nagy céggel rendelkező, több nyelven beszélő, 2-3 diplomás szépfiút képzeltem el, vitt volna mindenféle trópusi szigetre, szürcsöltem volna a koktélt a saját medencés házunk teraszán...
A vége az lett, hogy ez egyetemen ismertem meg a férjecskémet, van egy garzonunk, egy diákhitelünk és néha elutazunk egy hétvégére a Balatonra :) A két diploma bejött, meg az, hogy legalább angolul beszél, illetve, számomra szépfiú ;)
Nem voltak elvárások, csak értelmes legyen (apa szaksulit végzett, mégis különb sok diplomásnál).
Annyi volt a "kikötés", hogy mérnökkel sohasem, mert sótanok, meg úristen, miről lehet velük beszélni, tuti csak a matek, stb... a párom villanymérnök :D
Off:
Azt azért elárulhatná a kedves lepontozó, hogy miért is pontozta le mindenki válaszát?
Mindig úgy képzeltem, hogy legalább olyan végzettsége lesz, mint nekem. Ezzel nem is volt gond, sokáig az egyetemen ismerkedtem. Aztán bekerült a körbe a párom, aki még az érettségit se tette le, de engem megfogott, teljesen magával ragadott.
Más kérdés, hogy hiába egy okos, értelmes ember, azért vannak problémáink az eltérő iskolázottságunk miatt. Igazából csak emiatt vannak. Ezért nagyon győzködöm, hogy tanuljon tovább, legalább érettségizzen le, aztán ha rájön, hogy megy neki, akkor remélhetőleg nem áll majd meg ezen a szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!