Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen végzettségű embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen végzettségű embert képzeltél el magad mellé és végül olyannal sikerült-e együttélned?

Figyelt kérdés

2015. márc. 18. 16:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
65%
Orvost, mert édesapám is orvos, és valamiért el sem tudtam képzelni, hogy a férjem ne az legyen. Bejött, orvos férjem van. Persze előtte volt mindenféle más pasim, és mikor megismerkedtünk fogalmam sem volt, hogy ő mivel foglalkozik, szóval nem célirányosan a dokikat támadtam be ismerkedéskor. Ez így alakult, szerencsére.
2015. márc. 18. 17:29
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Tinikoromban művészt... aztán rájöttem, az nem egy életbiztosítás (még akkor sem, ha nekem jó állásom van) :D. Aztán úgy voltam vele, legyen diplomás. Aztán rátaláltam a páromra az egyetemen, de ő végül utána több évig nem tudta az egyetemet befejezni egy tárgy miatt. Közben jöttem rá, hogy az intelligenciát és a műveltséget nem a diplomával osztják, és attól, hogy valaki nem ment továbbtanulni vagy nem sikerült neki az egyetmen, nem feltétlenül buta vagy lusta.
2015. márc. 18. 17:55
 13/37 anonim ***** válasza:
70%

Tiniként egy kőgazdag multimilliomos, nagy céggel rendelkező, több nyelven beszélő, 2-3 diplomás szépfiút képzeltem el, vitt volna mindenféle trópusi szigetre, szürcsöltem volna a koktélt a saját medencés házunk teraszán...

A vége az lett, hogy ez egyetemen ismertem meg a férjecskémet, van egy garzonunk, egy diákhitelünk és néha elutazunk egy hétvégére a Balatonra :) A két diploma bejött, meg az, hogy legalább angolul beszél, illetve, számomra szépfiú ;)

2015. márc. 18. 18:26
 14/37 A kérdező kommentje:
:D Ez ari.
2015. márc. 18. 18:28
 15/37 anonim ***** válasza:
78%

Nem voltak elvárások, csak értelmes legyen (apa szaksulit végzett, mégis különb sok diplomásnál).

Annyi volt a "kikötés", hogy mérnökkel sohasem, mert sótanok, meg úristen, miről lehet velük beszélni, tuti csak a matek, stb... a párom villanymérnök :D

2015. márc. 18. 18:28
 16/37 anonim ***** válasza:
50%

Off:

Azt azért elárulhatná a kedves lepontozó, hogy miért is pontozta le mindenki válaszát?

2015. márc. 18. 18:49
 17/37 anonim ***** válasza:
81%
Én mindig azt reméltem, hogy majd cukrász pasim lesz, mert imádom a sütiket, de iszonyatosan bénán sütök (fura, de főzni viszont jól főzök). A másik, amit fontosabbnak tartottam, hogy szakmámbelivel ne kezdjek, mert bennem néha túlteng a versenyszellem, emiatt sokat veszekednénk. Informatikusnak tanulok, a párom nemsokára diplomázik matematikusként. Szeret sütni, de ritkán szokott, és kicsit belelóg a "szakmámbeli" kategóriába is, de hát ez van, én választottam... :)
2015. márc. 18. 18:51
 18/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem voltak ilyen elvárásaim, csak az, hogy értelmes legyen. A férjem érettségit és két szakmát szerzett, nagyon olvasott, tájékozott férfi. Én mérnök vagyok.
2015. márc. 18. 18:51
 19/37 anonim ***** válasza:
91%

Mindig úgy képzeltem, hogy legalább olyan végzettsége lesz, mint nekem. Ezzel nem is volt gond, sokáig az egyetemen ismerkedtem. Aztán bekerült a körbe a párom, aki még az érettségit se tette le, de engem megfogott, teljesen magával ragadott.

Más kérdés, hogy hiába egy okos, értelmes ember, azért vannak problémáink az eltérő iskolázottságunk miatt. Igazából csak emiatt vannak. Ezért nagyon győzködöm, hogy tanuljon tovább, legalább érettségizzen le, aztán ha rájön, hogy megy neki, akkor remélhetőleg nem áll majd meg ezen a szinten.

2015. márc. 18. 19:34
 20/37 anonim ***** válasza:
55%
Minimum érettségije legyen, nálam ez az alap.
2015. márc. 18. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!