Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyjából 10 évvel idősebb a párja: bennetek is megfogalmazódnak ilyen kérdések?
Hogy pl. lehet, hogy teljesen egyedül fogtok megöregedni, vagy amikor ti még a "lendületes idős" szakaszban fogtok tartani, ő már a "teljesen kedvtelen/kiábrándult idős"-ben.
Én 20 vagyok, ő 30, és ő a férfi :)
Nagyon szeretem őt, és fiatalos, és szinte egy örök gyerek kategória a normális határokon belül, de néha akkor is felmerülnek bennem ilyen kérdések. Tudom, hogy ez nem törvényszerű, hogy így öregszünk meg, úgy halunk meg, stb. csak nyilván ez a reálisabb :)
Tapasztalatok, vélemény? Esetleg szülők példájából?
Köszi! :)
Nekem is megfordult a fejemben (12év a körkülönbség)
de ahogy egy előző válaszoló is írta, rájöttem butaság az életkorra alapozni. például az én nagyszüleim közül volt aki 40 évesen halt meg, valaki pedig 45. Tehát nem csak akkor maradhat együl az ember hogyha 10 vagy annál több a korkülönbség közöttük.
egyébként nagyon fiatalos, sportos, örökmozgó a párom, tehát nem aggódom ilyeneken.
Volt "szerencsém" 9 évvel, és 3 évvel idősebb pasival is randizni... Az idősebbikkel a második találkáig nem jutottam, mert előbb kiakasztott a hülyeségével. A másikkal 1 hónap után vége lett. Nem tetszett ahogy a problémákat kezelte.
Ízlések és pofonok. Szerintem 10 év nagyon sok. Nekem amúgy is a nálam fiatalabb pasik jöttek be mindig. A férjem pl.: 3,5 évvel fiatalabb:) Mégis érettebb agyilag mint azok akik idősebbek voltak nálam.
Továbbá nem szerettem volna úgy járni, mint anyósom. 22 évvel volt idősebb a férje, és csak 4 évig lehettek együtt, mert meghalt:( A fia apa nélkül nőtt fel, ami nagyon megviselte.
Nyilván holnap is elütheti a busz...de ha valamit el lehet kerülni akkor elkerülöm. Tehát nem választok sokkal idősebb párt.
Nálam maximum 4-5 év lett volna egyébként. Egyszerűen azért mert nem jönnek be az idősebb pasik. Ha együtt öregszünk meg az megint más tészta.
Köszi mindenkinek!
Hát igen, kinek a pap, kinek a papné... A korombeliek között alig találni normális, érett embereket. És mivel belülről én is érett típusú vagyok, nekem fontos volt, hogy a fiúnal ne a buli/a pia/ a csajozás álljon első helyen. ÉS tök jó kapcsolatom van vele :) Ha együtt vagyunk egyáltalán nem érzem a korkülönbséget, és csak azért, hogy "együtt öregedjünk meg" (ahogy már ezredszerre ismételjük magunkat; egyáltalán nem törvényszerű semmilyen esetben) nem fogok párt váltani, vagy ezek alapján választani. Nyilván már 15 év rizikósabb lenne....
Én 26 a vőlegényem 38 és sokat gondolkodok ilyesmin. Persze tök felesleges.
Ha mind a ketten egészséges idősek leszünk, akkor nyilván hamarabb fog ő meghalni, hacsak nem lesz valami rekorder, amit nem bánnék persze :)
De barátnőmnek most halt meg az apukája, autóbalesetben. Anyukája 50 éves. Na? Az meg, hogy egyedül öregszel meg... nagymamám eddig kétszer(!) pasizott be a nyugdíjas klubban :D (ő is özvegy). sosem lehet tudni, no!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!