Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek nagyjából 10 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nagyjából 10 évvel idősebb a párja: bennetek is megfogalmazódnak ilyen kérdések?

Figyelt kérdés

Hogy pl. lehet, hogy teljesen egyedül fogtok megöregedni, vagy amikor ti még a "lendületes idős" szakaszban fogtok tartani, ő már a "teljesen kedvtelen/kiábrándult idős"-ben.

Én 20 vagyok, ő 30, és ő a férfi :)

Nagyon szeretem őt, és fiatalos, és szinte egy örök gyerek kategória a normális határokon belül, de néha akkor is felmerülnek bennem ilyen kérdések. Tudom, hogy ez nem törvényszerű, hogy így öregszünk meg, úgy halunk meg, stb. csak nyilván ez a reálisabb :)

Tapasztalatok, vélemény? Esetleg szülők példájából?

Köszi! :)

2015. márc. 16. 21:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
10 év korkülönbségnél ez még nem gond. Ilyen gondok a 15-20 vagy még több különbségnél vannak.
2015. márc. 16. 21:45
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

1. 10 év nem sok.

2. a nők általában eleve tovább élnek, szóval arra sincs garancia, hogy ha a pasi lenne fiatalabb, akkor nem hal meg előbb.

2015. márc. 16. 21:45
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim között több mint 9 év van. Anyu szerint pont azért maradt apu is fiatalosabb, mert anyu visszahúzta. Így idősebb korban nem is látszik már meg a korkülönbség.

Azt pedig nem a kor fogja meghatározni, hogy egyedül maradunk-e. Bármikor közbejöhet egy baleset vagy betegség. Erre nem szabad alapozni. Hozzáteszem nálunk anyu igazi otthonülős tyúkanyó aki sokat főz és sokat eszik, míg apukám rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik. Nem akarok erre gondolni, de semmi garancia nincs rá, hogy apu fog előbb elmenni.

2015. márc. 16. 21:47
 4/28 anonim ***** válasza:
68%

10 év nem sok.

Amúgy ha ő a férfi, akkor statisztika szerint egyedül fogsz megöregedni, még akkor is, ha egy idősek lennétek.

Másrészt, annyi koravén ember van, és gyakran pont az idősebb az érdeklődőbb, sportosabb.

10 év eleve nem olyan sok. Persze 20 és 30 között talán neked úgy tűnik, mert éppen egy hajszállal léptél ki a tini korból.

Ha együtt akarsz élni a pároddal a legtovább, akkor 10 évvel fiatalabbat válassz :)

2015. márc. 16. 21:52
 5/28 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, ment a zöld kéz! :)

Jó, hogy megnyugtattatok, mert tényleg csak a viszonylag fiatal koromnak köszönhetően érzem soknak ezt a 10 évet. Egyébként az én fiatal korommal párosítva a belső "túlkomolyságom" meg az ő kora a fiatalos énjével egy kicsit olyan, mintha pont kiegyensúlyozna minket :D

2015. márc. 16. 21:56
 6/28 anonim ***** válasza:
52%
Bennem is megfogalmazódnak ilyen kérdések,pedig mi egyidősek vagyunk a férjemmel.
2015. márc. 16. 22:01
 7/28 anonim ***** válasza:
23%

20 évesen baromi spk a plusz tíz év, nem a meghalás miatt, ha nagyon soknak érzed megértem. Viszont vannak előnyei...

Én 2o évesen, pont így voltam, aggaszóan sokan éreztem, sok minden elválasztott emiatt egymaástól miknet. Szét is mentünk végül mert mást akartunk. A szerelem viszont nem mult el.

Ma ujra egyutt vagyunk de én negyven vagyok o meg 5o nagyon jo, De en is tudom, hogy nem lesz velem mindig, csak azt a 15 ev kihagyast sajnalom.

2015. márc. 16. 22:02
 8/28 anonim ***** válasza:
az angol billentyuzettel babralok..bocsanat..szoval jo a tiz ev
2015. márc. 16. 22:04
 9/28 anonim ***** válasza:
A párom 8 évvel idősebb nálam és én is gondolkodtam már ezen. Én mondjuk várom a boldog és szabad nyugdíjas éveket, de ha pl én 65 évesen megyek nyugdíjba, addigra ő már 73 lesz és egyáltalán nem biztos, hogy elég fitt lesz hozzá. Persze az sem, hogy én az leszek, de elméleti csak a felvetés. Arra is gondoltam, hogy mi lesz ha túl korán hal meg és nélküle kell megöregednem. Kicsit befordítós gondolatok, ezért nem is szabad ezen sokat gondolkodni. Éljünk a mának és élvezzük, hogy most együtt vagyunk.
2015. márc. 16. 23:25
 10/28 anonim ***** válasza:

Soha nem tudni, ki mikor hal meg. Erre kár alapozni.

lehet, holnap elüt a villamos.

Amúgy nekem meg pont azzal van a gondom, hogy alapvetően felelős, érett gondolkodású vagyok, már csak a korom miatt is, viszont megmaradt bennem egy gyermeki, fiatal én, amit a a korban hozzám illőnek mondott pasik nem tudnak követni, így a baráti társaságom jelentős része nálam 5-10-15 évvel fiatalabb, és pár egykorú, aki hasonlóan hülye, mint én.

2015. márc. 16. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!