Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akinek nagyjából 10 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nagyjából 10 évvel idősebb a párja: bennetek is megfogalmazódnak ilyen kérdések?

Figyelt kérdés

Hogy pl. lehet, hogy teljesen egyedül fogtok megöregedni, vagy amikor ti még a "lendületes idős" szakaszban fogtok tartani, ő már a "teljesen kedvtelen/kiábrándult idős"-ben.

Én 20 vagyok, ő 30, és ő a férfi :)

Nagyon szeretem őt, és fiatalos, és szinte egy örök gyerek kategória a normális határokon belül, de néha akkor is felmerülnek bennem ilyen kérdések. Tudom, hogy ez nem törvényszerű, hogy így öregszünk meg, úgy halunk meg, stb. csak nyilván ez a reálisabb :)

Tapasztalatok, vélemény? Esetleg szülők példájából?

Köszi! :)

2015. márc. 16. 21:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%
Ajajajjajj... - Kisleánykák negyven éves kor után nem fogtok ilyenen tépelődni' - mert egy férfi még 60-évesen is fitt ha jól tartja magát,a nők meg közép kor után rohamosan öregszenek. Még jól is jön a korkülönbség.
2015. márc. 17. 00:06
 12/28 anonim ***** válasza:
Pont a férfiak öregednek gyorsan,10 évvel idősebb férfi csak koravén nőknek való.
2015. márc. 17. 00:37
 13/28 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
A nagyszüleim között 13 év volt, öregapám 70-71 éves korában meghalt, vagyis nagyanyám kb. 57 éves kora óta özvegy. Már közel 35 éve. Anyám 10 éve özvegyült meg, 53 évesen (apám 57 volt akkor). Élhet 90 évig is egy férfi, de a statisztikák (és a nagy számok törvénye) alapján a nő fog tovább élni. De ezen ilyen fiatalon kár még aggódni, mert tényleg bármit hozhat az élet, és annak az ellenkezőjét is. :)
2015. márc. 17. 00:56
 14/28 anonim ***** válasza:
haha, nekem van pár 50-es nagyon csinos, sportoló NŐ ismerősöm, akik nagyon fiatalosak, és rengeteg leharcolt 50-es férfi ismerősöm, akik már viszont vének, mint az országút.
2015. márc. 17. 03:03
 15/28 anonim ***** válasza:
Sportolhat 50-évesen egy nő,lehet jó alakja,arcra akkor is öreg és kész,sokan 40-évesen is.
2015. márc. 17. 06:06
 16/28 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a nők többsége 40 felett már gyorsan öregszik,viszont a férfiak 99%-a màr 30-35 évesen tottyosodik,kopaszodik és öregnek nèz ki.
2015. márc. 17. 07:08
 17/28 anonim ***** válasza:
10 ev az semmi felfogasban is jobb ha egy ferfi minimum 5 max 10 evvel idosebb...
2015. márc. 17. 07:55
 18/28 anonim ***** válasza:
Ha a statisztikákat nézzük az sem biztos, hogy TI együtt fogtok megöregedni, sajna az ez igazság...
2015. márc. 17. 08:10
 19/28 anonim ***** válasza:
10év nem olyan sok.majd hozzá öregszel,aztán kitudja ki fog öregebbnek kinézni
2015. márc. 17. 08:20
 20/28 anonim ***** válasza:

Nálunk is pont ugyanez a felállás, mint nálatok (ő 30, én 20)

Bennem sose merült fel ez a gondolat, néha még úgy is érzem kell ez a 10 év korkülönbség :D

Parom mindig azt mondja erre: motiváció, hogy fiatalosan tarsa majd magat az évek során :)

Szóval ne agyalj ilyen butaságokon! :)

2015. márc. 17. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!