Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyjából 10 évvel idősebb a párja: bennetek is megfogalmazódnak ilyen kérdések?
Hogy pl. lehet, hogy teljesen egyedül fogtok megöregedni, vagy amikor ti még a "lendületes idős" szakaszban fogtok tartani, ő már a "teljesen kedvtelen/kiábrándult idős"-ben.
Én 20 vagyok, ő 30, és ő a férfi :)
Nagyon szeretem őt, és fiatalos, és szinte egy örök gyerek kategória a normális határokon belül, de néha akkor is felmerülnek bennem ilyen kérdések. Tudom, hogy ez nem törvényszerű, hogy így öregszünk meg, úgy halunk meg, stb. csak nyilván ez a reálisabb :)
Tapasztalatok, vélemény? Esetleg szülők példájából?
Köszi! :)
Nálunk is pont ugyanez a felállás, mint nálatok (ő 30, én 20)
Bennem sose merült fel ez a gondolat, néha még úgy is érzem kell ez a 10 év korkülönbség :D
Parom mindig azt mondja erre: motiváció, hogy fiatalosan tarsa majd magat az évek során :)
Szóval ne agyalj ilyen butaságokon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!