Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érdemes megnősülni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes megnősülni?

Figyelt kérdés

Sok öregtől hallom, hogy élete legnagyobb hibája volt. Szerintetek?

Még fiatal vagyok, nem vagyok nős.

2015. márc. 3. 15:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Én ezt még nem hallottam senkitől a környezetemben, epdig van pár idős rokon, akikkel nagyon jó a viszony. Amúgymeg, aki nem mer, az nemis nyer, a pofára esés minden próbálkozásnál benne van a pakliban, na és?
2015. márc. 3. 15:53
 12/23 anonim ***** válasza:
5%

Nem.

A nők számára a házasság egy üzlet. Nekik bármikor megéri elválni, hiszen ők hipergámok, és ehhez tökéletesen passzol a jelenlegi jogi helyzet.

Amelyik férfi nem volt elég férfi nekik, azt könnyedén eldobhatják, és léphetnek tovább, míg egy férfinál ez egy élet munkáját teheti tönkre. Rengeteg férfi kerül az utcára e miatt, vagy kénytelen lemondani a gyerekéről.

A házasságok jelentős része válással végződik, amit nem meglepő módon többségében a nők kezdeményeznek, ha még hozzávesszük azt is, hogy 10-20%-ra tehető azoknak az esetekeknek az aránya amikor egy férfi nem is a saját vér szerinti gyerekét neveli akkor könnyedén megállapíthatjuk, hogy ma csak egy ostoba házasodik.

2015. márc. 3. 15:59
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

sok öregtől hallani, hogy a legjobb döntése

ember függő

amíg ez kérdés benned, addig nem szabad, az biztos

2015. márc. 3. 15:59
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Jajj istenem, már megint itt ez a nem normális.... (12es)
2015. márc. 3. 16:03
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Azt szokták mondani, az ember halálakor csak azt bánja, amit nem tett meg (mondjuk ha nem követett el főbenjáró bűnöket életében).

Ha ebből indulunk ki, érdemes. De az egyértelmű, hogy nem a mostani párod a nagy ő számodra!

2015. márc. 3. 16:14
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Ha olyan nővel vagy aki mellett felmerül ez a kérdés akkor nem érdemes.

Egyszerűen csak rosszul választottál, nem ismerted meg eléggé összeköltözés előtt, vagy csak nem tűröd, ha egy nőnek is van egyénisége, és igazából eddig nem figyeltél rá oda. Ezt kívülről nem lehet megítélni.

Én 22 évesen nősültem. Nemsokára 26 leszek, tehát nem olyan régi a dolog, de teljesen biztos voltam a választásomban, és most is biztos vagyok abban, hogy 90 évesen is (ha még élünk) ugyanolyan boldogok leszünk együtt mint most.

Az a titok, hogy azt a nőt kell megtalálni akit szeretsz, aki mellett nem kell más, akivel összeilletek a lehető legjobban. Amiben nem abban pedig kompromisszumot tudtok kötni. (Mindketten képesek vagytok rá, nem csak a nőnek kell engedni).

Amikor az öregek házasodtak akiket megkérdeztél, más volt sok minden. Nem biztos, hogy azt vették el akit ők választottak volna. Családi befolyás stb. Szóval erre nem lehet alapozni. Illetve csak mert az ő házasságuk nem volt boldog, a tiéd még az lehet, ha a megfelelő embert választod magad mellé, és nem veszel el minden jöttmentet.

Ha egy házasság válással végződik, az nem a házasság intézményének a hibája, hanem azoké az embereké akik benne élnek, de vagy nem tettek meg mindent a kapcsolatukért, vagy nem voltak egymáshoz valók.

2015. márc. 3. 16:18
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg olyan öregeket is, akik soha nem nősültek meg. Akkora részük biztosa bánja, mint ahányan a házasságot bánták meg. Egyébként van abban igazság, hogy régen sokkal fiatalabban, kevesebb önismerettel és élettapasztalattal házasodtak, az együttélés sem volt nagy divat, úgyhogy könnyebb volt rosszat választani. A válás pedig nagyobb szégyen volt, mint manapság. Ma is azok válnak a statisztikák szerint túlnyomó többségben, akik 18-23 év körül házasodnak. Házasodni egyébként akkor érdemes, ha tényleg megtalálod azt, akivel együtt akarsz lenni életed végéig, nem csak azért nősülnél, mert úgy szokás.
2015. márc. 3. 16:19
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes,hacsak a csaj nem baromi gazdag!
2015. márc. 3. 16:56
 19/23 anonim ***** válasza:
amelyik megnősül, az azt tartja hibának...amelyik nem, az azt tartja hibának:) nincs jó választás:D
2015. márc. 3. 17:09
 20/23 anonim ***** válasza:

"Én nemrég összeköltöztem a barátnőmmel...mióta ez megtörtént úgy megbokrosodott mint egy veszett ló, teljesen elhagyta magát"

Ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet!

Ha még ezek után is a nősülésen gondolkozol, akkor tuti, hogy nem hatnak a gyógyszereid...

2015. márc. 3. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!