Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megnősülni?
Sok öregtől hallom, hogy élete legnagyobb hibája volt. Szerintetek?
Még fiatal vagyok, nem vagyok nős.
Szerintem nem. De férjhez menni se. De ez az én véleményem. Annyira sok félék vagyunk, milliónyi különböző elvárással, elképzeléssel. Szóval fölösleges ezen vitatkozni. Ez is egy olyan téma, ahol úgyse fogja egyik fél se meggyőzni a másikat.
Azt meg hogy hogyan kellett volna, azt úgyis csak akkor tudjuk meg, ha már túl vagyunk rajta.
Én nemrég összeköltöztem a barátnőmmel. De csak összeköltöztünk, meg pár tízezer forintból végeztem néhány kisebb felújítást.
De mióta ez megtörtént úgy megbokrosodott mint egy veszett ló, teljesen elhagyta magát, nem hajlandó együtt működni.
Ez 1 éve történt, 2 éve ismertem meg, akkor 1 teljes évig én voltam számára az isten, kezelhető volt, tökéletes.
4... :(( van ilyen, hogy megváltozik, nagyon... követelődző lesz, telhetetlen.. Csehovnak vannak ilyen nőalakjai, szende, félénk, majd a házasság és gyerek után nagy fordulat. Három nővérben Natasa (NATALJA)- elkezdte kitúrni a három nőért, fúrni, rendezkedni, uralkodni.
Volt a színművészetiseknek egy kitűnő előadása tavaly, amin ez nagyon kijött.
"1 teljes évig én voltam számára az isten, kezelhető volt, tökéletes."
Nyilván rájött, hogy van saját egyénisége és nem kizárólag csak érted él és lélegzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!