Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak rövid hajú feleséggel?
De kérdező! Azt kéne megértened, hogy a rövid haj NEM EGYENLŐ Etus frizkóval...
Rengeteg rövid fazon van és a pasik jó része bukik is rá. Apámnak pl világ életében csak rövid hajú barátnője volt, kettőtől eltekintve, az egyik az anyám. De nem dédis nőkkel járt. Mind ízig-vérig modern nő volt. Magasak, karcsúak és parfüm lengte körbe őket. ehhez jött az éppen aktuálisan divatos ÉS nőies rövid haj.
Szóval rossz a kérdésfeltevés. annak nyilván egy férj sem örül, ha a 30 éves felesége helyett egyszercsak a saját nagyanját találja a nappaliba mikor hazaér...
Azért helyes a kérdező felvetése, mert a terhesség után hajat vágató nők nem minden esetben azért vágatják le, mert hullik vagy ilyesmi. Sokan azért, mert úgy gondolják, hogy hosszú haj, sok gond, rövid haj, akkor biztos kevesebb gond. Holott a hosszú hajat megmosva, akár levegőn hagyva megszáradni, szépen befonva, felkötve, vagy leengedve is lehet hagyni és szép. Csak meg kell időnként fésülködni. Viszont a rövidhaj az komoly munkát igényel, és tényleg csak a finom vonásokkal nőies és vonzó. Igen, komoly munkát igényel, mert bár rövidebb, de elfekszi az ember, folyamatos állítgatást igényel, hogy ne ananász-feje legyen az illetőnek meg ne csak simán lestrapált lenyírt haja. És aki azért vágatja le, mert még a hajmosásra se ért rá és azt hitte majd rövid hajjal jobb lesz, hát az beszopja, mert több időt igénylő hajat csináltat magának, mikor az előzőre se ért rá. És akkor rájön, hogy hát ő ezt nem tudja karban tartani. Így a végén aztán lesz egy semmilyen rövid haja, amivel tényleg semi dolga, de úgy is néz ki, ez az Etus-fej. Aztán már úgy marad.
A másik verzió, aki eleve Etus fejre vágatja, jó az alapon.
még egy dolog amit nem írtam le
szal a hajszálaknak is van életkora
van akinek egy hajszála akár 10 évig is él - ergo megtudja növeszteni hosszúra
van akinek nem
akinek rövid élettartalmú hajszálai vannak az nem tud seggig érő hajat növeszteni
pl én sem, a leghosszabb haj amit elértem az az váll alá 3 cm
Nem értelek, komolyan. Látni szoktam béna rövid hajat, meg nagyon jót, béna hosszút, meg szépet. Nem értem, hogy miért nem a béna rövid haj vs. béna hosszú haj vitát indítottad el. Így a rövid veszít, nem azért, mert rövid, hanem mert béna.
Egyébként az esküvő utáni hajvágáshoz: van egy barátnőm, nagyon vagány csajszi, mindig rövid haja volt. Hozzá hibátlan bőr és babaarc vonások. Kb. ilyesmi haja van.
Megkérték a kezét, és azóta növeszti a haját. (Jövőre lesz az esküvő.) Kérdeztem, hogy miért, nagyon jól néz ki. Azt mondta, persze, de nem lehet belőle kontyot csinálni az esküvőre. Utána azt tervezi, újra levágatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!