Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak rövid hajú feleséggel?
Oh..csak segíteni akartam meg tippet adni, ne haragudj..pfff, az ilyet:O
Akit érdekel: még annyit ajánlanék, hogy a hajgumiban, amit használtok semmiképpen se legyen fémrész.
A kiselőadás, amit tartottál köszönő viszonyban sincs a "kérdéssel", amit feltettél.
Úgyhogy elárulnád, mi bajod?
Igazolást keresel, hogy a nők csak hosszú hajjal nők, mert otthagyott a pasid, pedig de csodás hajad van?
Vagy fodrásznak készülsz és ezt most tanultad?
Esetleg vmi hülye női magazinban olvastad és kényszert érzel, hogy megoszd a fantasztikus tudásod?
Vagy mi vaaan?
Valószínűleg nagyon fiatal lehetsz, ga úgy gondolod, higy neked állandóan dús hajad marad és gondolom majd őszülni sem fogsz.
Nekem soha nem volt rövid hajam, csak első általában, utáltam. De nem attól függ, hogy nőies-e egy nő. De ezt maj kinővöd 😊
1. Mert kevés férfi van az oldalon
2. Hogy miért vágatják a nők rövidre a hajukat, talán a nők jobban tudják, mint a férfiak.
3. Remélem egy férfiben sem dől össze a világ, mert a nő akit szeret, x cm-vel rövidebb hajjal él tovább.
Akkor talán megostgatnád, hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!