Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak rövid hajú feleséggel?
Ja, tehát falusi néni rövid haj vs. városi fiatal nő hosszú haj? Akkor itt nem a hajhosszal van a baj. Mert ez is hosszú.
"A magyar falusi feleségek rövid hajáról beszélünk, nem sztárok belôtt sérójáról."
Ugyan nem vagyok falusi feleség, szentendrei feleség vagyok és nem vagyok sztár sem.
Rövid folyamatosan belőtt hajam van, akkor is ha otthon vagyok. Most épp szőke-rózsaszín.
Engem a férjem rövid hajjal ismert meg, mondjuk neki nem is tetszik a hosszú haj (látod ilyen is van).
Amúgy ízlésekről akarod meggyőzni a többieket. Van akinek nagyon jól áll a hosszú haj, van akinek meg a rövid. Van akinek ez tetszik, a másiknak meg az.
Most ez olyan lenne, mintha arról akarnál meggyőzni, hogy a legjobb a vanília fagyi. Én viszont rosszul vagyok már a gondolatától is. Neked lehet a kedvenced, de én akkor sem ennék belőle.
33: Pattogni a kukorica szokott a mikróban.
Majdnem a hátam közepéig ér a hajam, az váll alatt van vagy nem.....? Nem tudom miért kapod fel a vizet egy egyszerű hajas kérdésre és miért vagy érzékeny más, a tiédtől eltérő véleményre, de ha gyengék az idegeid akkor a 'Mentális egészség' témakört ajánlom írogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!