Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vált el nagyon rövid idővel a házasságkötése után? Milyen okból?
Az exem az előző nőjét egy orbitális veszekedés után bocsánatkérésképpen megkérte, a csaj igent mondott, házasság, fél év múlva ugyanolyan nagy veszekedés, aztán válás!
Mikor én akartam kidobni ezt a fickót, az én kezemet is megkérte... :-) Szerencsére eszemnél voltam és nem dőltem be!
szóval pl.nála a házasság probléma-elkerülő konfliktuskezelés volt!
Attól függ, kinek mi a nagyon rövid.
Unokatesóm kb. másfél évig volt házas. Az történt, hogy nagy építkezésbe fogtak, az összes meló az unokatesóm nyakába szakadt, mert a férje ugyan az ötletgazda volt, de a munka már büdös volt neki. Unokatesóm komoly munka mellett vezette a háztartást és intézte az építkezést is, míg a pasas egy szalmaszálat nem tett keresztbe. És akkor csodálkozott, hogy nyaldossa körbe a seggét unokatesóm minden nap. Szex volt, ha jól tudom, szóval nem ilyen jellegű elhanyagolásról volt szó, hanem csak arról, hogy nem ugrálja körbe 24/7. Nem is szólt, hogy gond lenne, csak beújított egy 20éves buta kiscsajt, aki el volt olvadva persze, hogy egy jól kereső 30évesnek ő kell. Na, amikor ezt megtudta unokatesóm, akkor vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!