Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jobb inkább a másik telefonjába nézésből nem nagy ügyet csinálni?
Szerintem ez a probléma minden oldalról végig lett járva, nem csak elméleti síkon, hanem mindig jött valaki aki személyes példával is alátámasztotta a dolgokat.
Ha ezek után sem érti a hölgy a problémát, akkor már nem is fogja.
Persze, hogy nem érti és nem is fogja. Egy régebbi kapcsolatán rágódik, hogy miért nem nézett bele az exe telefonjába, aki még MMS-t is küldött magáról a szeretőjének...
Nincs itt semmiféle önbizalom hiányos társ, a Kérdező az önbizalom hiányos, megcsalást fel nem dolgozott személy. Ő keres arra megnyugtató választ, hogy ha a további kapcsolataiban bizony bizalmatlankodik, telefont ellenőrizz, akkor ugye az nem olyan nagy ügy.
Nyilván rosszul esik neki a sok ellentmondó vélemény :)
Bármikor belenézhetnék a párom telefonjába, ő is az enyémbe. Tudom a jelszavát az összes e-mail címéhez, a cégestől kezdve a személyesig, mindhez. Ő is tudja az enyémet. Egymás facebook profiljára is bármikor be tudnánk lépni, mindketten tudjuk, mi a másik jelszava. Csak nem tesszük, mert megbízunk egymásban. Ha véletlenül belépve is marad, nem állok neki olvasgatni a leveleit, mert ha akarja, megmutatja, vagy ha olyan, úgyis elmeséli, de ezen felül engem nem különösebben érdekel, mit írkál a haverokkal. Ő ugyanígy van ezzel.
De néha viszont kifejezetten jól jön, hogy tudjuk egymás jelszavát, mert pl. ha valamit sürgősen el kell küldenie az e-mail címéről, de épp nincs gépközelben, akkor fel tud hívni és meg tud kérni, hogy legyek szíves, lépjek már be és intézzem el neki.
Szóval nem, mi sem csinálnánk belőle problémát, vagy nagy ügyet, mert itt nem is azon van a hangsúly. Hanem az egymás iránti tiszteleten és bizalmon. Ő megbízik bennem, ezért megadta a jelszavát. Én pedig - mivel szintén megbízom benne - nem élek vissza ezzel. És ez fordítva is ugyanígy működik. :)
Kérdező, egy dolog világos lett a válaszaidból: a pároddal mindketten súlyosan sérültetek lelkileg. Ez nem bűn, nem a ti hibátok, de tény.
Ennek fényében sem a te, sem a párod önbizalmát nem a telefon és az e-mail fiókok kiteregetésével, hanem egy-egy jó pszichológussal, pár évi terápiában lehetne kicsit feljebb nyomni.
Ettől még persze tökéletes a kapcsolatotok, hiszen pont két olyan sérülés jött össze, amik remekül passzolnak. Óriási szerencse, kb. lottó ötös esély volt rá, hogy a két patológia ilyen svájci óraszerkezetként fog kapcsolódni egymáshoz.
Viszont azt kéne észrevenned, hogy ettől még nem hülye mindenki más, aki máshogy csinálja. Hidd el, élnek őszinte, mély emberi kapcsolatban párok, akiknek nincs szüksége arra, hogy a levelezésükkel bizonygassák a szerelmüket.
Tudod mit? Én is és a párom is tudjuk egymás fiókjainak a kódját, be tudnánk lépni a másikhoz. De nem tesszük. Soha, semmilyen körülmények közt. Mert nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!