Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jobb inkább a másik telefonjába nézésből nem nagy ügyet csinálni?
Az, ha egymás e-mail fiókját vagy bármit kezeli egy pár mert úgy jött ki a lépés az nem ugyanaz mint direktbe beleolvasni más motyójába. Nekem is volt olyan barátom akinek nem volt egy időben internete és én kezeltem a facebook üzeneteit. De csak azokat amelyekre megkért. A többi beszélgetésbe nem néztem bele, pedig láttam ott női neveket is.
Szóval szerintem ezek igen nagy különbségek, hogy ellenőrzés vagy figyi, lépj már be az e-mailembe és intézd el nekem ezt vagy nézd már meg jött-e válasz stb...
Csak nekem visszás, amikor valaki kérdés nélkül ilyen hevesen bizonygatja, hogy milyen szép, milyen jó a párkapcsolata, stb?
Úgy vélem, hogy akinél valóban rendben van minden, annak nincs szüksége ilyen kierőszakolt külső megerősítésre, mert biztos benne.
Itt erős bizonytalanságot érzek.
Azajóélet, de megmondtad!
Tudod mi a baj, Blaha Lujzi? Hogy valahogy mindig az áriázik a legjobban, akinek a háza ég, de most mondd meg, hát nem őrület? Soha nem titkoltam semmit egy férfi elől sem, akik idáig jelen voltak az életemben, bármikor átnézhették volna mindenemet, bármelyik testnyílásomat megmotozhatták volna gyanús jeleket keresve, mert soha nem volt rejtegetnivalóm. De ha egyszer is előfordult volna, hogy bármelyik a telefonomban, az emiljeimben, a pénztárcámban, kispárnámban..stb kutakodott volna, tőből letörtem volna a kezét és azzal a lendülettel dugtam volna fel a valagába. Köszönjük szépen még egyszer, hogy megismerhettünk téged Lujzikám, mint az őszinteség és az egyenesség Szent Grálját-és a pipogya, önértékelési zavaros férjuradat, akinek a lúzerségét olyan szépen kimosdattad azzal, hogy ójaj, hát "kicsit lent volt az önbizalma", így lelke rajta, ha "privátszféráskodni" (sic!) támad kedve. Köszönjük, hogy megkímélted a társadalmat a hozzátok hasonló szellemi-erkölcsi toprongyoktól - remélem, jó sokáig együtt is maradtok, hogy ne szarjatok bele mások intim szférájába. Köszönöm a figyelmet mindenkinek, és főleg Neked, Lujzikám.
Te nem beszélgetsz :D Te leírtad, hogy ez így perfekt és felhúztad a szemellenzőt és még csak értelmezni sem vagy hajlandó amit kismillióan leírtak már.
Az előttem szólónak igaza van, boldogítsátok egymást mert ezt normális ember nem tűrné el. :D
"A harmadik fél a legtitkosabb magánügyeit miért nem személyesen mondja el?? Már ne is haragudj, de ha haldoklik, rákja van, hasmenése, aranyere, azt miért emailben/sms-ben közli? :D Az ilyen az hülye."
A régi egyetemi baráti körömből meghalt egy lány, rákban, fiatalon. Mivel a társaság egy része külföldön és, másik része Budapesten vagyis szétszóródva a világban a szélrózsa minden irányába, ezért a szülei e-mailben és sms-ben tájékoztattak minket a halálhírről. Ahogy tette ezt ő is ilyetén formában a halála előtt az aktuális állapotáról tájékoztatva. Érted az okát? Hülye volt-e? Te utolsó utáni büdös tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!