Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jobb inkább a másik telefonjába nézésből nem nagy ügyet csinálni?
Előtte már többen írtuk, hogy az a lényeg, hogy ti jól megvagytok és nektek ez így megfelel.
De az, hogy te ezt tökéletesnek érzed másnak nem az. Szerintem máshogy is lehetne a párom önbecsülését tuningolni. Nem azt jelenti az, hogy nem mutatom meg a levelezésem másnak, hogy valami másik pasival való enyelgést titkolok. Csak mások iránti tisztelet akikkel kapcsolatban állok írásban. Az a hozzászólás ami a pszichológushoz/pszichiáterhez járás témában született kiválóan példázza ezt, az azért elég durva...
Engem sem zavart sosem, ha belenéztek a gépembe, vagy telefonomba, és egyik pasim sem volt olyan, aki pl. lekódolta volna a telefonját.
Szerintem lehet, hogy ez a belőlem áradó hozzáállás miatt van, mert a vőlegényem pl. azt mondta, hogy előttem senkinek nem engedte, hogy belenézzen/felvegye/netezzen/zenét hallgasson...stb. a telefonjáról.
Persze az is igaz, hogy nem is kutatok a telefonjában. Sosem néztem meg pl. az sms-eit, pedig bármikor megtehetném. Fel sem merül bennem, hogy bármi érdekeset találhatnék, mert : bízom benne, és : nem nézem teljesen hülyének, tudom, ha vaj lenne a füle mögött, nem a telefonjáról intézné. Ez azért szerintem alap.
És épp ezért nekem mindig felettébb gyanús, ha valaki úgy őrzi a telóját, mint a szent Grált. Szerintem ha nincs mit titkolnom, akkor nem titkolózom a semmin. :D De persze nem vagyunk egyformák.
Nézd, te így oldottad meg, a kapcsolatod működik, az üzeneteidben/e-mailjeidben nyilván nem beszéltek olyan dolgokról a közelállókkal, amiket személyesen is elmondhatsz nekik. Így nyilván nem sérthet meg párod semmilyen levéltitkot, ha belenéz a telefonjába, és még az önbizalma/bizalma is megnőtt ettől. Bravó! Szuperül megoldottad.
Ám ha a kérdésedre tényleg választ vársz, akkor hallgasd meg azokat, akik leírják, hogy ők miért nem szeretik ezt/vagy nem tartják etikusnak (pl. akár a pszichológus/pszichiáterhez járás, vagy akár a külföldi ismerőseivel való kapcsolattartást, vagy igen, akár az "arcoskodást, privátszféráskodást") Ha nem érted ezek után sem, akkor ennyi, így járt mindenki...Nem lesz senki sem kevesebb, sem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!