Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jobb inkább a másik telefonjába nézésből nem nagy ügyet csinálni?
Mi soha nem nézegetjük egymás telefonját, és szerintem ez normális, és ez jelenti azt, hogy kellő bizalommal viseltetnek egymás iránt a felek. Ha már bele kell nézni a telefonjába valakinek, ott gond van.
Én pl. sokszor beszélek akár neten akár sms-ben családommal, nem biztos, hogy az ő gondjuk bajuk a páromra tartozik, így nem örülnék ha az engedélyem nélkül elkezdené olvasgatni, de szerencsére volt gyerekszobája, így tudja mit illik és mit nem.
Előző 77%-s vagyok. Te hoztál egy olyan példát, ahol ezzel a "belenézhet a párom az üzeneteimbe" típusú viselkedéssel megerősítettél egy embert a bizalmában, és jól működik a kapcsolatotok saját bevallás szerint. Igen, ezt jól csináltad!
A válaszolók nagy része hozott olyan példákat, hogy mikor nem jó ez a típusú viselkedés. Homokba dughatod a fejed, de igen, vannak szituk, emberek, ahol igenis, ez a típusú magatartás szarul jön ki. Ennyire egyszerű.
De ez a te tapasztalatod.
Az enyém az, hogy nem csalok meg senkit és tisztelem a magánszférát.
Mert csak az lehet fontos ha rákos valaki. Értem.
Szerintem ezek után nincs értelme írni, mert a kérdezőnek rettentő felszínes kapcsolatai lehetnek ha csak az időjárásról beszélget mindenkivel. Ha valaki bele is néz a telefonjába előbb köti fel magát az unalomtól mint hogy találna valami érdekeset. :D
Ne az üzenetek csekkolása miatt legyen valaki hűséges, hanem mert tiszteli és szereti a párját. Mert ha csak emiatt nem csalják meg egymást az emberek akkor valami nagyon el van cseszve...
Az exed egy sz%r alak volt, de nem szabad, hogy ezt tekintsd minden kapcsolatban az alapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!