Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon elvetemült vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elvetemült vagyok? Többi lejjebb

Figyelt kérdés

Házasságban élek, de azt hiszem kész vagyok egy házasságon kívüli kapcsolatra.

Tudom, azt gondolják sokan, ez nagyon elvetemült ötlet, de biztos vagyok benne, hogy más is érez így.

Férfi vagyok, várnék pár értelmes hozzászólást, akár hasonló helyzetben lévő nőtől.

2015. febr. 13. 22:36
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
25%
Lehet alszenteskedni, de sajnos ez egy elegge letezo, gyakori problema. Nem vagy elvetemult, emberbol vagy. Fura erzes, amikor valaki eljut erre a pontra a hazassagaban. A valas nem biztos, hogy minden esetben jo otlet (van, akiknel igen) es nem mindig mukodik a "beszeljuk meg" dolog. Ilyenkor egy jo szereto megmentheti a hazassagot, csak maradjon titokban. :) Na ilyet nehez talalni. Irom ezt nokent, mert mi sem vagyunk konnyebb helyzetben.
2015. febr. 14. 08:06
 22/27 A kérdező kommentje:
Ti milyen helyzetben vagytok?
2015. febr. 14. 09:43
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Ha a feleséged már megcsalt, akkor zsák a foltját megtalálja. Nem fogom tudni megérteni, ha mnd a ketten a házasságon kívül kerestek valami mást, akkor talán nem kéne együtt lennetek. Mióta vagytok házasok?
2015. febr. 14. 10:38
 24/27 A kérdező kommentje:
Évtizedek óta.
2015. febr. 14. 10:48
 25/27 Bence_ ***** válasza:
Mi a cél, mit szeretnél?
2015. febr. 14. 10:57
 26/27 A kérdező kommentje:
Ezt most ide nagyon nehéz (lenne) leírni.
2015. febr. 14. 20:16
 27/27 Bence_ ***** válasza:
Pedig az a legfontosabb. Útba igazítani is csak úgy lehet valakit ha tudjuk hova megy.
2015. febr. 14. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!