Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ki a kegyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki a kegyetlen ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ez szerencsére nem velem történik. Az egyik Barátnőmmel és a férjével.

Szóval a férjnél nemrég rákot diagnosztizáltak. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az orvos szerint, nagyon jó esélye van a felépülésre, de ehhez minél hamarabb el kell kezdeni a kezelést. Viszont a férj visszautasította a kezelést, mondván hogy az hamarabb megölné, mint a rák. Helyette valami természetes, homeopátiás(?), kezelést akar. Erre a feleség teljesen kiakadt. Ő amúgy gyógyszerész, némi rálátása van a dologra. Mostanra odáig fajult a dolog, hogy a barátnőm el akar válni. Azt mondta, hogy ő nem hajlandó se végignézni, se asszisztálni hozzá, hogy a férje megöli magát. Azóta mindenki támadja, hogy micsoda szörnyeteg, meg szívtelen, hogy ilyen helyzetben magára hagyja a férjét. De kérdem én a férje nem az? Ahelyett, hogy megfogadná olyan emberek tanácsát, akik értenek ahhoz amit csinálnak, akik embereket gyógyítanak nap mint nap, nekiáll hókuszpókuszolni, meg sarlatánokhoz járni és elvárja, hogy a felesége ezt vígan, tapsikolva végig nézze.

Igazából az érdekelne, hogy egy kívül álló hogyan látja ezt, aki nem elfogult egyik fél felé sem.

2015. febr. 3. 15:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
80%

Ez nagyon kemény dió. Ekkora betegséget csak egy nagyon stabil házasság bír elviselni. Én nem tudom mit mondanék, azt hiszem támogatnám a férjem, de nem voltunk még szerencsére ilyen helyzetben, 14 éve együtt.

Nekem apám volt rákos. Viszont neki nem mondta az orvos, hogy jó esélye van a gyógyulásra... sőt, csak nekünk gyerekeknek mondta a doki, hogy biza nem sok tennivaló van. Apám ragaszkodott a kemóhoz, mert ha ez nem, akkor micsoda segíthetne. Próbáltuk lebeszélni, hogy inkább ne arról szóljon az élete, hogy kórházból kórházba jár. Nem hagyta. December végén derült ki a rák, bő egy hónap kellett, hogy elvigye magával. Február elején temettük két éve. Az első kezelés után úgy nézett ki, mintha 10 évig lett volna oda... pedig csak egy hetet volt kórházban. Szóval nehéz... fogni kell egymás kezét és átbeszélni nagyon alaposan.

2015. febr. 3. 17:16
 22/43 anonim ***** válasza:
6%
recepciós volt :)
2015. febr. 3. 17:17
 23/43 anonim ***** válasza:
24%

A feleség valóban "szörnyeteg".

Igenis el kellene fogadnia és tiszteletben tartania azt, hogy a szerette így döntött. Nem akar kemót (egyébként nem sokat ér..sőt, inkább ront a helyzeten, mintsem segít) és inkább homeopátiás gyógymódot választ. Az, hogy ebben a helyzetben a feleség csak magára gondol..........az akárhogyan is nézem, de valóban gáz. Nem is szereti a férjét, ha képes ezt megtenni vele ebben a borzasztó helyzetben......

2015. febr. 3. 17:45
 24/43 anonim ***** válasza:
89%

A kemóhoz azért ragaszkodik itt a válaszadók többsége, mert képtelen elfogadni, hogy nem csodaszer! Nekem is van rokonom, aki felgyógyult, kemót kapott. DE! Kezdeti stádiumban kapták el, az egész csomót kiműtötték és UTÁNA kapott kemót. És még így is majdnem belehalt abba, mert összeomlott a szervezete. De kellett, ha maradt még esetleg valami a szervezetébe, akkor az is meghaljon. Sok éve már, hogy gyógyult.

Szóval a kemó nem rossz, ha amúgy műthető a daganat, ha nem, így is, úgy is meghalsz. ez van, csak nehéz elfogadnia, mert azt akarjuk, ha mi betegek lennénk, létezzen A csodaszer.

2015. febr. 3. 19:04
 25/43 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem igenis vállalnia kéne a kezeléseket,de ha úgy áll hozzá valaki, hogy úgyse sikerül,úgy is meghal akkor semmi értelme bármilyen kezelésnek,soha nem szabad elhagynia magát. Testvéremnek csontrákja volt, amiből kigyógyult majd tüdőrákja, és olyan kitartó volt végig, pedig csak egy tinédzser volt, de azóta is minden rendben van nála,szerencsére.
2015. febr. 3. 19:04
 26/43 anonim ***** válasza:
78%

Inoperábilis ráknál a kemo szart sem ér.. Bocsi....

Csak akkor van értelme leépíteni vele aszervezetet, a már látszólag kiszedték a daganatos sejteket...

Szerintem is önző a feleség...

2015. febr. 3. 19:24
 27/43 acelsziv ***** válasza:
87%
Én nem akarom véleményezni a helyzetet de lenne egy felvetésem... Feleség elválik, férj kezelteti magát alternatív módszerekkel - amelyek mellesleg nagyobb arányban gyógyítják a rákot - és meggyógyul. Aztán mi lesz? Asszonyka jön vissza, hogy "jaj ismét egészséges vagy, akkor és is visszajönnék" vagy mi lesz?
2015. febr. 3. 20:23
 28/43 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a házasság alapból nem volt stabil, ha ilyen helyzetben képes volt elhagyni a férjét. Nekem először az jutott eszembe, hogy inkább a férj az önző, amiért bizonytalan helyekre megy. Egyáltalán nem biztos, hogy talál jó természetgyógyászt, köztük is sok a csaló. A felesége ráadásul gyógyszerész, ért is hozzá, úgyhogy az ő tanácsát is számba vehetné. lehet, nem veszi komolyan a betegségét.
2015. febr. 3. 21:53
 29/43 anonim ***** válasza:
60%
Én még bármiféle egészségügyi végzettséggel is tudom, hogy egy lelki krízis mennyire rányomja a bélyegét a testi egészségünkre. Én személy szerint nagyon sajnálom ezt a férfit, aki tudja magáról, hogy halálos beteg, és még a felesége is otthagyja egyedül a bajában. Nem tudom, hogy ennek a nőnek, hogy van ehhez gyomra.. Lehet, hogy nem dönt jól a férfi, amiért nem vállalja a kezelést, de a döntését tiszteletben kéne tartani. Ezek után még kevesebb esélye lesz felépülni, mert lelkileg is padlón lesz. Mellesleg igaz, amit fentebb írtak: a házasság pont arról szól, hogy megfogadták, hogy nem hagyják el egymást semmiféle bajban.
2015. febr. 3. 22:47
 30/43 anonim ***** válasza:
*Bocs, bármiféle egészségügyi végzettség NÉLKÜL
2015. febr. 3. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!